Loading...
hypotyreos

Idag började jag att svimma

… men det är inte farligt. Det är bara jag som har glömt bort min B12-spruta. Oj, jag har glömt bort att ta den sedan 18 september! Och det slår aldrig fel, då trillar jag i backen. Jag sprang till kylskåpet för att snabbt ta en ampull med Kobalamin och så tog jag in den direkt i magen. Jag ska ju ut och gå imorgon med hundarna i Nackareservatet i tre timmar och då är det ju en fördel om man inte tappar medvetandet. 😉

Ser verkligen fram emot en promenad imorgon! Det är lite som att jag levt i ett vacuum när jag inte varit ute på riktigt i skogen sedan vi lämnade landet. Har städat mitt arbetsrum nu. Tidigare hade jag mina vitaminer och mineraler på en tavelhylla på väggen men de får inte plats! Nu har jag sorterat dem så det är enklare att lägga fram morgonvitaminerna och kvällsmineralerna. Mamma sa i förra veckan att hon ville ha rapsolja för hon brukade ta det för att få i sig fettsyror. Men eftersom jag har som en egen hälsokostaffär hemma fick hon en burk med Omega 3 av mig istället. Det går ju åt, en försvinnande åtgång eftersom jag ger min man med. Men alla har vi våra hobbies, min är att hålla mig frisk och pigg! Sedan 3 år tillbaka gör jag allt för att hålla mig frisk och symptomfri från hypotyreosen, och nu när jag äntligen har fått en egen licens på Nature throid har jag inga ursäkter längre. Jag måste bara planera in tid för min egen hälsa och välbefinnande för det finner jag i skogen.

Jag har funderat på gym fram och tillbaka. Sats Sickla eller inte Sats Sickla. Sedan blev jag omkulldragen av hunden och fick lägga de planerna på hyllan. Men nu har jag läst om ett träningskort som jag helt enkelt tror skulle passa mig mycket bättre.
Swiftr!
Det är ett nytt sätt att träna som har lanserats! Man kan träna de första 2 veckorna gratis, men tänker inte teckna en prövoperiod förrän jag verkligen vet att jag har tid. Swiftr har varken någon startavgift eller bindningstid och när jag kollar utbudet i Stockholm har de 118 olika aktiviteter. Det är 5 simhallar som är anslutna, massor av gym, salsakurser, yogastudios och när man är medlem kan man välja mellan alla dessa istället för att binda sig till ett enda gym eller kedja. Det vore ju roligare att ha ett digitalt medlemskap och ha förmånen att välja mellan 118 olika gym och sporter än att binda sig till en enda? Förstår inte varför ingen har kommit på den här idéen innan!

Nu tänker jag iallafall ta en sak i taget. Först komma igång med mina vandringar i Stockholm, hålla mig hälsosam och satsa på hälsan i första hand, mamma i andra hand och arbete i tredje hand. Det är den prioriteringen jag behöver göra för att allt ska fungera för mig.

Idag kom mobilplånboken som jag beställde för två dagar sedan! Helt perfekt och precis som jag ville ha den! Alla kort fick plats och mobilen kommer sitta i ett fodral istället för magnet vilket gör att jag inte riskerar att tappa den som jag gjort med det tidigare skalet som byggt på magnet. Då har mobilen rört sig lite fram och tillbaka hela tiden och gjort det svårt att fota då den ibland skymt en millimeter av kameran. Ja och så slipper jag skämmas över att mitt tidigare plånboksfodral har sett ut som om det varit tusen år gammalt! Det är ju alltid trevligt! 😉

Nu väntar sängen på mig! Det ska bli sol imorgon och hundarna kommer leverera!

One comment
  1. Hanna Nilsson

    Hej! Jag pluggar media, kommunikation och journalistik i Umeå. Vi ska skriva nyhetsartiklar och därför skulle jag vilja komma i kontakt med dig typ via mail eller telefon om möjligt. Angående hypotyreos och ndt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.