Loading...
Vandra med hund

Att ge sig själv injektioner!

Idag var det dags igen. Veckans spruta. Jag knäckte en ampull och sög upp innehållet i sprutan och bytte sedan till en smal injektionsnål, och så i med injektionen i magen. Jag önskar att jag slapp hela den här proceduren men det är mitt enda sätt att hålla mig på banan. B12injektionerna har verkligen förändrat mitt liv. Sedan jag tar dem, sedan 3 år tillbaka svimmar jag inte och är pigg hela tiden. Jag är även starkare i händer och armar. Jag har något som heter perniciös anemi och svarar inte på tablettbehandling. Men det är tur att jag började med dessa sprutor.

Idag har det varit en ny dag i paradiset. Min man köpte en mountainbike i Stockholm och var så sugen på att ta en premiärtur. Så han susade iväg och åkte 23 km. Medan han cyklade tog jag ut hundarna på en promenad.

Jag hade egentligen för avsikt att gå upp bakvägen till kantarellstället som jag råkade gå förbi häromdagen. Men det skulle bli 3 km i ständig uppförsbacke och efter bara hundra meter insåg jag att det här kommer jag inte att orka. Då går jag hellre runt så jag kommer upp på toppen av berget för att sedan gå nedför hela vägen hem istället. Jag avbröt det projektet och gick istället ned mot sjön. I skogen bakom brukar jag också hitta kantareller men trots att vi genomsökte området ordentligt fanns det inga där heller.

Hundarna fick bada och leka en stund innan min man kom och hämtade mig med bilen.

Vi åkte in till Ludvika för att köpa virke till ekorrmataren samt köpa mer solrosfrön. Jag fick även med mig 7 holkar ifrån Rusta som verkade enkla att sätta ihop. Jag handlade även mat samt mer ingredienser för att göra mina energirika fettkakor till fåglar och ekorrar. Köpte smör, ister, kokosfett och fröer och kan komplettera med nötter.

Imorgon påbörjar min man bygget, och han får en bråd dag då den även ska innehålla en lång cykeltur samt att han ska hjälpa vår granne att bära några tunga balkar vid ett husbygge. Här somnar man ovaggad! 😉

Jag är extra trött idag och tänker gå och lägga mig tidigt. Lägga mig med en bok i sängen och bara låta mig själv bli tröttare.

3 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.