Loading...

Några av mina sponsorer och samarbeten

Bloggsamarbeten:

Words By Christine är mer än bara en galet personlig dagbok. Jag har en levande hemsida och en blogg som uppdateras mycket frekvent. Bloggen är personlig, rätt så spretig och berör många ämnen. Det är fokus på naturen, friluftsliv, relationer, sköldkörtelsjukdomar, företagande, vilda djur och stödmatning av dessa, hundar och bengalkatter, skrivande, noveller och andra kåserier. Bloggen berättar även om livet i en våning i  Hammarby Sjöstad samt det vitt skilda livet på landet i ett torp från 1902 mitt ute i skogen där bloggens Jag trivs som bäst. Jag brukar säga att jag har det bästa av två världar. Den ytliga i Hammarby Sjöstad och den jordnära på torpet Grantorp!

Har du hamnat på den här sidan för att du representerar ett företag som är intresserad av att samarbeta med mig som bloggare?
Tror du att min blogg skulle vara en bra plattform för just ert varumärke?
Jag förbehåller mig rätten att vara sparsam med samarbeten men om du tror att vi skulle kunna ha en fortsatt dialog kring vad jag kan erbjuda er och ni mig, släng iväg ett mail till samarbete @ wordsbychristine.com så får du ett snabbt svar och vi pratar vidare om hur vi kan jobba ihop! Jag har även flera sajter, som Hittehund.nu! Jag har F-skattsedel och kan fakturera.

Produktprover:

Jag tar gärna emot produktprover från företag för att kunna prova och recensera. Jag garanterar aldrig exponering på WordsByChristine när jag tar emot produkter. Jag skriver enkom om de produkter jag gillar och som jag kan stå bakom. Självklart sker detta kostnadsfritt. Maila samarbete @wordsbychristine.com så får du min adressen! Gårdens rådjur hälsar att de provar gärna viltfoder ifrån fler leverantörer! De är mindre kräsna än vad jag är!

Mer skräddarsydda samarbeten.

Jag jobbar gärna med nyskapande samarbeten i form av ambassadörskap och tar även emot egna idéer!
Vill du annonsera på WordsbyChristine med en banner, få prisuppgifter eller bara komma i kontakt med mig?
Maila mig på: samarbete@wordsbychristine.com eller ring 0722-628 628 (säkrast eftermiddagar)

Vad är jag värd?

Jag lägger ned väldigt mycket tid på min blogg. Den är välskriven med helt unikt innehåll, ingen kan heller plagiera mig. Därför är jag mån om att fortsätta i samma anda, skriva precis vad som faller mig in. Jag är verksam som frilandsskribent och arbetar som copywriter och contentwriter samt är skicklig med min systemkamera. Detta öppnar möjligheter för företag att få väldigt fin reklam som blir helt skräddarsydd och dessutom trovärdig. Jag vill helst kunna ha rätten att skriva ett utkast i samråd med kunden, så kan vi tillsammans hitta en tråd och känsla i det redaktionella materialet.

En liten vägledning är att mina priser baseras på Influencers of Sweden´s riktlinjer för sponsrade inlägg som du kan läsa om här.

( För dig som representerar en PRbyrå kan jag berätta kort att jag inte markerar aktivt utgående länkar med ”nofollow”. Nofollow taggen förhindrar sökmotorer från att följa länken vilket reducerar länkkraften inom sökmotoroptimering. Leveranstid från orderdatum är 1-3 dygn beroende på uppdragets omfattning. Jag tillåter att köparen av inlägget väljer ankartext om det passar inlägget bäst och man vill klättra hos Google. Jag kan tänka mig samarbeten inom många branscher. Överraska mig! Jag är en vass skribent och kan få in vilken produkt som helst i min vardag genom att väva in den i vardagen, precis som produktplacering är när den är som bäst! )

Bokus samarbetar jag gärna med. Efter en lång resa med min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos och Hashimotos är jag något av en auktoritet inom det viktiga området att bli symptomfri. En av huvudanledningarna till att jag började att blogga igen efter att haft blogguppehåll i några år var för att kunna hjälpa andra. Jag hade mycket kunskap att dela med mig av och många främmande personer började att höra av sig till mig för att de så förtvivlat behövde hjälp efter att ha sett information om mig i olika fbgrupper för sköldkötelsjuka. Var femte kvinna i Sverige har hypotyreos eller kommer att få det under livet. Jag som arbetat väldigt många år ideellt (eftersom jag grundade den nu riksomfattande Föreningen Hittehund 2000) insåg snabbt att jag inte skulle ha en rimlig möjlighet att hjälpa i den utsträckning som efterfrågades. Jag hade efter 18 år aktiva år lagt omplacerandet av hundar på hyllan på oviss tid och hade av privata skäl inte möjlighet att ersätta kontakterna inom djurskyddet med en så pass stor patientgrupp som sköldkörtelsjuka nu utgjorde. Mina blogginlägg hur jag blev symptomfri efter att ha varit svårt sjuk i många år spred sig som ringar på vattnet och det blev till en för stor snöboll. Av den anledningen har jag lagt mycket material på min hemsida och i samarbetet med Bokus har jag genom annonslänkar länkat till en del böcker som jag personligen kan rekommendera och som har hjälpt mig. Jag har ett samarbete även med Adlibris och Bokbörsen.

 

Då min hemsida till stor del berör viktiga ämnen som hälsa och ohälsa var det ett naturligt steg att börja samarbeta med flera digitala vårdcentraler på nätet. Personligen skulle jag inte kunna överleva en vecka om det inte hade funnits dessa förträffliga digitala vårdcentraler! Doktor.se, Kry, mfl har jag samarbeten med. Jag samarbetar gärna med aktörer inom vård och hälsa. Även Werlabs där man på ett smidigt sätt kan skapa egna remisser för blodprover är en favorit hos mig!

 


Eftersom jag vurmar otroligt mycket för trädgård och odling har jag ett flertal samarbeten med annonslänkar och betalda samarbeten inom det här området. Jag har tidigare nästan maniskt samlat på en krukväxt som heter Palettblad. Nu våren 2020 har jag precis planterat tomater och som en röd tråd genom bloggen får man såklart följa mina odlingar, oavsett om de finns på mina dubbla terrasser i Hammarby Sjöstad eller på gården i skogen. Jag vågar påstå att jag är en rätt jordnära person.

Eftersom jag är en gammal djurskyddare som 27 år gammal lade grunden för en ideell förening som snabbt blev riksomfattande är jag en välkänd profil i hundkretsar. Föreningen Hittehund omplacerade hundar på ett väldigt bra sätt utifrån kriterier som jag själv lade grunden till. Jag utformade ett omplaceringsprogram som gick ut på att den blivande familjen fick träffa hunden ett flertal gånger genom en snabb inskolning. Det var täta träffar och en inskolning av hunden, vilket gav en omplacering som fungerade där båda parter hade möjlighet att avbryta inskolningen av hunden om det inte kändes rätt. Jag utformade även ett särskilt omplaceringsprogram för Seniorhundar som jag döpte till Seniorer för Seniorer där jag sammanförde seniorhundar med pigga seniorer. Ett annat projekt som låg mig varmt om hjärtat vad ”Hundmat vid behov” där jag med hjälp av donerad hundmat med kort datum ifrån zoobutiker kunde få hemlösas förtroende. Med hjälp av fodret fick vår förening många fina möten med hundägare som verkligen levde utan trygghet, på gatan, tillsammans med sina hundar.

Jag är efter att ha varit hundägare sedan 1992, och djurägare sedan barnsben mycket bekant med alla produkter inom hund, katt och smådjur. Som gammal hästtjej har jag lite rostiga kunskaper även på hästsidan. Men man kan inte hinna med allt, därför har jag begränsat mitt eget djurinnehav till 2 hundar, 2 katter och akvarium. Som barn hade jag 48 (!) marsvin innan min mor fick astma, 8 kaniner, guldhamster, tamråttor, dansmöss, akvarium med en tam aborre som simmade runt bland sötvattensfiskar, vattensköldpaddor, vandrande pinnar och .. jag har säker missat någon individ! Jag är inte djursamlare utan till mitt försvar så ville jag och min äldre syster att marsvinen som var i två olika kättar i tvättstugan på tomten skulle få träffa varandra. Så efter att marsvinshonorna och hanarna umgåtts växte flocken till 48 stycken. Marsvin kuttrar och skriker bara de hör en kylskåpsdörr öppnas, så jag blir lite stressad bara jag hör ett marsvin eftersom vårt gäng sjöng i korus när man som barn gick över gårdsplan för att utfodra dem. Jag kan inte tänka mig ett marsvin idag eftersom jag har låg stresströskel, än mindre 48 stycken! 🙂

Jag ska inte bli mer långrandig utan bara förklara att varje samarbete jag har i min blogg finns det en tanke bakom. Jag vill känna passion för mina samarbeten, för annars känns det inte genuint och man säljer sin själ till djävulen.