Loading...
Vandra med hund

Vi vandrar, vandrar och vandrar….

Måndagens vandring blev Sörmlandsleden igen, men det blev en väldigt rask vandring där vi toppade förra vandringen med god marginal. Det är synd att den väninna som jag vandrar med snart åker utomlands och är borta flera veckor. Det är fart på henne och så får Neo en egen ledsagare med.


Jag fick tag i ett par nya gymnastiskskor med Gordtex, pga mina knäppa fötter fick jag köpa två par, med en större storlek för högerfoten. Nåväl, de fungerar utan att jag får ont någonstans.


Hundarna får snällt vänta medan vi köper oss varsin frukostmacka och ev en varmkorv med en bit in på leden, sedan börjar allvaret.


Jag tog knappt några bilder, jämfört med hur jag brukar fotografera, men det var väldigt fina vyer som vanligt.


Det är så vilsamt med alla vattendrag som man passerar.


Hundarna bar inte sina klövjeväskor och hade således inte med sig någon mellis. De kunde inte upphöra att förvånas över det faktum att det aldrig blev dags för matpaus.


Neo knatar med på pigga ben och är väldigt glad över dessa utflykter i skogen. Husse har matat upp honom i vikt så det är bra att han kommer igång igen. Han fyller ju 11 år i februari.


Jag bildar eftertruppen eftersom de andra är så pigga. Hundarna är ju mycket gamla om man omsätter det till människoår men eftersom de äter Royal Canins Mobility Support som är ett jättebra ledfoder är de i fint skick.


Väl hemma kände jag mig frusen och kall så jag lade mig i sovrummet för att kolla på en film istället. Med gott sällskap som gör allt för att skymma bilden!


Jag har även äntligen kommit till skott med att plantera alla mina skott och det var skönt att få det gjort!


Den finaste i sällskapet heter Mariposa. Det är verkligen en vacker växt. Det finaste av alla mina palettblad, och även det dyraste.

Imorgon är det onsdag och jag ska upp tidigare än vanligt. Imorgon blir det en vandring i Tyresta By med omnejd under 3-4 timmar vilket jag ser fram emot!!!!
Bara för att få tid för vandringarna jobbar jag senare på eftermiddagen fram till sent men det är det värt! På måndag åker vi förmodligen tillbaka till landet för några dagar. Vi måste fylla på med solrosfrön och nötter till fåglarna och innan dess tänkte jag baka lite till ekorrarna. Eftersom det finns fler orginal som jag har jag hittat sidor på amerikanska med olika nyttiga bars till ekorrar. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.