Loading...
Vardagsliv

Lugn helg i sjöstaden

Den här helgen har varit i ett lugnt tempo. Till skillnad från mina vanliga helger har jag inte satsat på att jobba utan att få vara hemma och mysa tillsammans med djuren. Det har ju varit kämpigt mellan katterna en längre tid, men det tycks kunna bli något bättre. Jag har Feliway i en elkontakt som gör Chleo mera harmonisk och sitter långa stunder i schäslongen och bara kramar henne och pysslar med hennes päls. Bengalkatten hoppar flera gånger i timmen på dörrhandtaget för han vill in, och när han uppnår sitt syfte kastar han sig över Chleo med en gång. Jag behöver därför låsa dörren från insidan när jag är inne i rummet och när jag går behöver jag låsa om henne. Det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig livet med mina två katter!


Det blev även kanelbullar den 5 oktober, som var mycket efterlängtade av maken! Jag fyllde dem med enorma mängder med smör, socker och kanel. Receptet är grundreceptet ifrån Kungsörnens mjölpaket, tycker det funkar bäst! Samma deg brukar jag använda för att göra mina sockerbullar med vaniljfyllning.


Jag kan inte skämma bort mannen för mycket så vaniljbullarna kommer inte bli bakade förrän lite närmare jul. 😉


Hundarna har fått halsband och selar. Det är av riktigt bra kvalitet fodrade med fleece. Dorris fick ett feminint halsband i rosa såklart!


Neo blev väldigt fin i sin röda sele som är förvånande bekväm med.


Partners in crime!


Det har även hänt en ovanlig sak i Hammarby Sjöstad, två bilar har brunnit! Förmodligen för att underhålla bevis, det har nog inte hänt här tidigare.
Jag har tagit en del Sjöstadspromenader med, men nästa längre dagsvandring blir nog på måndag ifall det inte ska regna då?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.