Loading...
affiliate

Varma julinätter och bästa appen när man är sjuk!


Om du har en Iphone och klickar på bannern ovan och laddar ned appen hjälper du min blogg att leva vidare. Det är en app som jag själv använder mig av och som sponsrar min blogg just nu. Om du har en Android som Samsung kan du ladda ned rätt app här istället hos Google Play store.
Jag får en liten summa om du laddar ned appen som hjälper mig att skapa tid för att blogga.
Eftersom jag under mer än ett år använt den tjänsten så jag blev glad över ett samarbete med min blogg.

I denna tid då det är svårt att ens komma fram per telefon till en vårdcentral är det skönt att kunna få kontakt med en riktig läkare och få omedelbar hjälp med medicin när man har migrän, behöver pollenmedicin eller har problem med hosta. För mig har jag fått hjälp inom tio minuter och ett recept fem minuter sedan, men personen som du har kontakt med har givetvis läkarutbildning och är lika duktig som någon du skulle boka tid hos på din vårdcentral. (Om du ens kom fram per telefon) Min förra vårdcentral brukade jag ringa vid 08 och mötas av ett inspelat meddelande att alla telefontider redan var upptagna. Numera är jag ansluten hos en privat vårdcentral där jag har ett bra bemötande och som jag är supernöjd med, men när det gäller recept på exempelvis migränmedicin och jag vet själv vad jag behöver då kontaktar jag hellre en läkare via appen samtidigt som jag sitter i bilen på väg till apoteket för att slippa gå omvägen via ett möte på en vårdcentral.

Jag och maken är på landet och lever fritt. Jag behövde fixa mina naglar medan jag var kvar i stan och det blev en färg som Martin valde, gul. Annars går jag runt med håret i en knut på huvudet och utan fransförlängning. Jag ska på en 50årsfest den 24 augusti när Renee fyller år och tills dess kommer jag stila till mig med fransar och frisör, men fram till dess lever jag som Ronja Rövardotter här ute. Jag avser bara att vara kvar i några dagar då och uträtta ärenden i stan, sedan kommer jag ut på landet igen.

Djuren är galet lyckliga här precis som vi. Friheten att gå ut och in precis som de vill måste vara underbar för dem. Vi har fattat ett beslut att dra ned så mycket som möjligt på kolhydrater och inte ha bröd hemma, och jag märker redan att jag mår bättre av det. Jag har velat träna på gymmet vi har i ladan men det känns stört omöjligt när det är så varmt som det är just nu. Man blir ju klibbig bara man rör sig. Idag åkte vi akut in till byn efter glass och meloner för det var ju så hett.

Jag har mitt arbetsrum på övervåningen och jag har samma skrivbord och stol som hemma i stan. Men här är utsikten träden utanför och idag flyttade jag fågelmatare så jag kan se vildfåglar samtidigt som jag jobbar. Det blir bra det!


Här har vi det bra så länge grillmästaren finns på plats. När han är tillbaka i stan blir nog menyn lite tråkigare. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.