Loading...
Vardagsliv

En vår i jobbets tecken!

Som jag har skrivit innan brukar jag sluta med saker i perioder för att kunna fokusera och få mer energi över till annat. Den här våren har jag rest en del utomlands, jag har växlat mellan att bo på landet och inne i stan, och framför allt har jag jobbat mycket. Jag ville inte uppdatera min blogg eftersom det fanns en far som jag inte ville skulle veta någonting om mitt liv sedan jag slutligen tog bort honom även som vän på Facebook. Jag tvingades att bryta kontakt med min egen far eftersom han lyssnade på rena lögner om mig och svalde allt som en fisk som inte kan tänka själv.

Det är en lång krånglig historia som alla mina närmaste känner till som började med att en annan släkting vävde in mig i ett nät av lögner när hennes kennel blev föremål för en utredning. Plötsligt skyllde hon ifrån sig allt och klarade sig från att bli utesluten ifrån Svenska Kennelklubben genom att anklaga mig för att ha gjort alla misstag, samt förfalska dokument skrivna i min mors namn som intygade att det var jag som skulle stå till svars.

Jag orkade inte med dessa människor längre och deras problem, särskilt inte när människan hävdade att det var jag som hade skrivit alla dessa dokument skrivna i min mors namn, en lögn som både min far och mor svalde. Jag kunde bevisa att jag inte hade någonting att göra med detta eftersom det fanns dokumenterat att jag var upptagen i möten exakt de tidpunkter som mailen var avskickade, och då personen även gjort sig skyldig till urkundsförfalskning kunde det lätt ha blivit ett polisärende.

Jag hade god lust att lämna alla papper till polisen och överlåta ärendet till dem, för alla mail är spårbara med ett ipnummer som internetoperatörerna sparar, vilket gör att polisen kan begära ut källkoden och brevhuvudet ifrån SKK, och således se vilken ipadress som mailen skickats ifrån. Men skulle det behöva gå så långt? Jag har ännu inte bestämt mig om jag kommer att göra en polisanmälan eller inte för att rentvå mitt namn. Min idiotiske far som köper alla osanningar har nämligen ringt till Kennelklubben och framfört vidare lögnerna. Eftersom vi inte känner varandra så väl tyckte han tydligen att det var rimligt.

För mig hade det räckt att personen som har beskyllt mig för allt detta hade kunnat erkänna och berätta sanningen, men hon väver säkert bara in sig i nya övertygande lögner istället. Förmodligen kommer jag göra en polisanmälan, för det tar polisen bara några minuter att ta reda på hur det förhåller sig. Sedan kan min far få utredningen i sin hand, för honom kommer jag aldrig mer att ha kontakt med på något vis.

Ifall inte mitt namn hade blivit indragen i den här historien hade jag inte brytt mig. Varför kenneln fortfarande existerar är för att mitt namn har dragits i smutsen ifrån både min mor och fars håll eftersom de är så oerhört godtrogna. Det är helt vansinnigt!

Eftersom jag inte ville ha något mer att göra med alla dessa besvärliga människor som anklagade mig för att ljuga varje gång jag försökte förklara hur det förhöll sig har jag fått en väldigt bra arbetsro istället. Det var mardrömslikt att förgäves försöka förklara att man är utsatt för en komplott, att någon ljuger om allt för att få behålla sin kennel, och lägga fram papper på att det förhåller sig så, och få höra att man själv har skrivit de pappren, för det har människan som skyller ifrån sig sagt. Det kändes ytterst osunt att ha det hängandes över sig, så jag struntade i det till slut. Det tar bara energi i onödan.

Allt som jag har skrivit i jobbet har jag fått högsta betyg på med 5 stjärnor och att det är 0 % plagiat. Det är helt unika texter som jag har skickat in, en efter en under hela våren. Jag har en Macbook så även när jag är på resande fot kan jag arbeta.

 

 

Har varit skönt att inte blogga eller använda sociala medier för mycket. Dock får jag mail varje vecka om betalda samarbeten, så det är ju oklokt att inte nyttja detta. På senare tid har jag börjat med ett spel i Messenger som heter Quiz Planet som är som TP. Jag spelar mot fem olika vänner och besvarar olika frågor som kommer upp. Det är det enda jag har gjort ibland, annars har det bara varit min egen tid.

Det är en vacker tid nu på landet och vi har redan gula kantareller som växer här på tomten så det finns gott om dem i skogen med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.