Loading...
Odla

Förstår inte vad han menar?

Jag har inte tappat kontrollen över mina krukväxter. Särskilt de frodiga palettbladen. Min stackars make insåg för några dagar sedan att jag hade planterat 12 nya sticklingar och undrade om de också skulle bli stora och vart jag skulle ha plats för dem alla? Jag som precis har slutat att köpa palettblad för även jag insåg att vi var på väg att behöva köpa en takbox om vi skulle få med oss palettbladen till landet i sommar.

Nu när vi har haft så soliga fina dagar har jag burit ut palettbladen och sedan in dem på kvällen för att välja dem gradvis vid att vara ute. Livet var ju betydligt enklare när vi alltid bara hade orchideer i fönstren för det är svårt att planera sommaren nu eftersom vi inte har någon som kan bo hemma hos oss och ta hand om växterna.

Jag ångrar dock inte att jag började med palettblad. Jag kommer ge bort några av dem och jag har både en granne på landet som vill ha en samt min väninna Helena.


Den här friden jag känner när jag sitter på vår soliga terrass och tittar på båtarna som seglar förbi i kanalen nedanför och att jag kan blunda och lyssna på en ljudbok som jag tidvis somnar ifrån är underbar. Det finns hopp om varmare väder och en sommar trots allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.