Loading...
Vandra med hund

Våren är på väg!

Efter flera veckors ihållande regn var det 9 plusgrader, barmark och sol idag. Det var dags för en tur i Nackareservatet! Vi gick i ganska kuperad terräng och då jag och hundarna haft en viloperiod under regnperioden i Stockholm borde jag ha blivit kraftigt andfådd i uppförsbackarna men träningen på gymmet har åstadkommit att jag fått betydligt bättre kondition på kuppen. Jag kunde bara mata på i ett snabbt tempo och både jag och hundarna njöt av vårvädret.

När jag hade vänt i skogen och gått tillbaka hem var jag tokhungrig. Jag lämnade de trötta hundarna hemma och promenerade till ICA. Där kastade jag in en gräddstuvad pyttipanna i korgen, Mums mums, smågodis och chips för jag var för hungrig för att kunna planera kvällen. Jag kom hem och försökte sätta mig vid datorn och börja jobba efter att ha ätit men jag var för trött för att kunna sitta uppe. Efter en nödvändig powernap på 2 timmar var jag människa igen!

Hela kvällen idag har jag slöat. Jag och hundarna såg Lets Dance i soffan instoppade i en mjuk varm filt. Ska bli skönt att komma igång med mina vanliga vandringar i naturen igen! Bara jag kommer igång igen kommer min energi komma tillbaka och jag kommer inte behöva sova på det här viset efteråt!

Nedan en bildbomb ifrån idag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.