Loading...
träning

Underbart zumbapass, fuck inflammation i foten!

Jag hade ett PT-pass igår, styrketräning. Fick även göra bänkpress och en massa olika övningar för armar och rygg. Vi har ju fasta tider nu måndagar och onsdagar även om jag inte är så entusiastisk direkt. Men jag kommer, nästan i tid och gör mitt pass och sedan är jag klar och ingen kan vara lyckligare än mig!
Däremot zumban, zumban är något helt annat. Ikväll åkte jag till Hornstull och gick på zumba där, andra gången för samma instruktör och hon är grym. Hon får mig att utföra stegkombinationer och snurrar som jag inte visste innan att min kropp klarar av. 55 minuter, 767 kalorier och min puls var som mest uppe i 182!

Jag har ju dragit ned på promenader för att istället kunna ha zumban kvar. Det är främst när jag går på hårda underlag runt i Hammarby Sjöstad som foten tar som mest stryk, men den höga dosen Naproxen på 500 mg x 2 har gjort underverk. Jag kan studsa runt hur som helst i dansklasserna, men det är promenaderna i närområdet som gör mig halt.
Torsdagens steg blev ändå 15 168 st och sträckan nästan 11 km så det får jag vara nöjd med.


Vi har hunnit med att hämta ut våra nya pass med. Skönt att ha det gjort!


Jag ser ut som en straffånge på mitt passfoto, men vad gör det om 100 år? 🙂 Martin blev jättesnygg!


Ikväll efter zumban droppade svetten om mig. Det är otroligt hur givande de här passen är. Jag provade klänningar som jag köpte förra sommaren som då satt så dåligt att de har legat i sina påsar sedan dess. Nu satt alla utom en riktigt bra. En som satt bra hade dock en för djup urringning. Men jag hoppas kunna lösa det med något broderat litet linne i urringningen som skyler mig lite. Synd att man inte kan sy. Men i skolan fick jag ändå alla att stå uppepå borden i syslöjden och sjunga allsång, så det var ändå en bedrift! Jag skulle vilja kunna sy och kunna trolla med nål och tråd så som min mormor kunde!


Jag har varit duktig och ätit hemma i stort sätt nästan alla mål och då jag lagar nyttig mat mår jag ju bra av den med. Idag gjorde jag en grön smoothie med apelsin, mango, avocado, grönkål och broccoli. Blir nog samma recept imorgon!


Mina ögonfransar mår bra de med. Jag måste få tjata om det lite eftersom de blev så förstörda av den senaste påfyllningen av singelfransar här i Sjöstan. Nu med serumet jag köpte är det helt mirakelöst hur snabbt de växer ut. Jag ser ju dag för dag hur de växer sig längre och starkare.


Nu har jag införskaffat ett munskydd med som varken virus eller bakterier kommer igenom. Detta till flygresor. Det är inte det senaste Coronaviruset som gör mig bekymrad utan det faktum att jag alltid vid långflygningar kliver på ett flygplan frisk, men vid ankomst snörvlande och är tokförkyld. Det har förstört många semestrar. Så oavsett vad maken säger, han kan ju låtsas att vi är främlingar för varandra om han så vill, detta är vad jag kommer ha på mig när vi flyger. Därmed basta.


Jisses vad jag rotade i källaren med makens hjälp, jag fick tag i alla hundsaker som jag hoppas få sälja av på Hundloppisen på söndag. Jag kommer satsa på att vara så pass billig, mycket billig, att jag blir av med mycket för dessa saker som nuförtiden förvaras i källaren kan vi inte ha kvar längre. Inte plats.

Imorgon: Fredag. Då är det zumba kl 12, och därefter behöver jag åka till Odenplan, jag hade jag turen att hitta ett apotek som hade mitt naturliga sköldkörtelhormon inne i alla styrkor! Fantastiskt, så jag slipper att oroa mig för det på ett tag igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.