Loading...
affiliateVardagsliv

Tiger King, probiotika samt härliga MEDS.SE

En lugn dag idag. Jag hann till och med se ett avsnitt av Tiger Kings! Det är en serie som finns på Netflix och den är helt beroendeframkallande! Jag kan knappt förklara innehållet utan man måste börja kika själv! Det är ett fantastiskt unikt upplägg och jag kan inte förstå hur de har kunnat få samtliga inblandade att bli filmade och uttala sig. Har aldrig sett något liknande än denna dokumentärserie om djursamlare i USA.

Se trailern här:

Det väckte också nyfikenhet inför det som många av mina vänner redan gjort, åka utomlands och arbeta som volontär med vilda djur. Jag har ju hitintills bara varit volontär utomlands på olika hundhem. Men tigrar och lejon i Sydafrika vore ju en fantastisk upplevelse.  Jag känner igen mycket av lejon och tigrars beteende i den lilla silverbengal som ställer till att oreda i hushållet på sitt egna knasiga sätt.

Silverkällans Dexter

Dexter kan driva mig till vansinne flera gånger om dagen med sina upptåg. Men jag har lovat mig själv nu att jag inte ska börja samla på lejon, hur lockande det än tycks vara. Jag har ju alltid velat ha en liten apa, precis som Michael Jackson.

När vi var i Dominikanska ville jag så innerligt åka till Monkeyland men det fanns inte tid för det under vår 14 dagars semester. Men vad är en bal på slottet?


Idag blev det en snabb raid till ICA Sjöstan efter lite nyttobakterier. Jag är helt urlakad efter min antibiotikakur och Proviva ger mig det jag behöver för min tarmflora. De som inte har tillsatt socker är faktiskt lika goda som de med socker! Blåbärssmaken var superb. OBS Jag har inget reklamsamarbete med Proviva. Än. ; )


Senare under kvällen åkte vi till min absoluta favoritbutik, ICA Maxi i Nacka. De har allt, superbt sortiment, bra lyhörd personal och allt är så fräscht och bra skyltat. Och till skillnad från när vi lämnade Stockholm 12 mars finns det dessutom MAT, toapappret kollade jag inte, men gissningsvis fanns det med! Bara en sådan sak!

ICA Maxi Nacka blev vinnare av Årets (Bästa) Butik på Dagligvarugalan 2018 och det finns en anledning till det! För många år sedan var de tydligen inblandade i en köttfärsskandal, det minns man i den lokala fbgruppen för Hammarby Sjöstad, men jag köper nästan alltid ekologisk nötfärs där till mina gratänger och det har alltid varit perfekt nötfärs så jag går på min egen känsla som alltid.


Jag införskaffade även en borste på ICA, mina blev kvar på landet under vår hastiga flytt från min utomordentliga coronakarantän på landet, till våningen i Sjöstan. För idag var det keps som gällde för det ovanligt stripiga håret. Imorgon blir det att leta optiker. Den första som kan ge mig glasögon snabbt tar jag, för de här halkar ned på näsan och sedan tappar jag dem! I-landsproblem, jag vet! Mina andra glasögon är.. på landet!


ICa Maxi hade en jättestor låda med massa jordgubbar av så fin kvalitet att det vattnades i munnen att göra en jordgubbstårta, men jag besinnade mig. Jag ska ha det som smoothiematerial, men några får nog ätas direkt med. En mättande smoothie med yoghurt med färska apelsiner och smoothiemix och jordgubbar, det är vad som väntar till frulle imorgon!

Jag har nu beställt lite vitaminer och mineraler ifrån mitt favoritapotek, MEDS. Jag har förlåtit Måns Zelmerlöv, Danny Saduco och den tredje liraren för att de ryggade tillbaka inför mitt öppna ogenerade stirrande för några somrar sedan när de skulle käka vid Hammarby Kaj. Jag, gumsjuk satt ute med hundarna, svullen, fet och grann med celluliter. De backade bort från mig och upp mot Hammarby Allé och denna gången hade alla tre solglasögon på sig. HJÄLP. Stackars pojkar! Jag som bara fastnat i Dannys blå ögon. Jag är nog inte ensam om det.

Sedan Schulmans flyttade från porten har vi ju haft det någorlunda lugnt med kändisar här, men de kryper fram på sommaren. 🙂

Hur som helst, MEDS är det bästa apoteket på marknaden just nu och deras samarbete med Airmee gör att man får leveransen inom två timmar i Stocholm och Måns har skrivit en så förträfflig låt om det. Men han är ju ändå investerare i företaget. Lite partisk, men med all rätt. 🙂 Jag är en oberoende part och jag skriver vad jag tycker och rekommenderar aldrig produkter eller tjänster som jag inte har egen erfarenhet av.

Men som influencer för er därute får jag 12 % av försäljningen om ni klickar er in på sidan genom att använda mina annonslänkar. Men om just Du inte vill stötta bloggen kan du skriva in meds.se i din webläsare, där kan du även chatta med deras farmaceuter och övriga anställda online. Jag gjorde det ikväll och chattade med två urtrevliga killar som lovade att ta mina små förslag om deras sortiment uppåt.

Detta handlade jag ifrån MEDS.se idag. Aktiv Hund till Neo, Hygienic Hand Gel 50 mil, Silicea 90 kapslar (för hud och hår), Q10, Berocca Performance Apelsin, Ledins Selen, och jag gjorde även ett spontanköp, Silicea Skin Repair spray, känner av min ålder, fasen allt hänger i ansiktet just nu! Men vitaminer inifrån och ut kommer råda bot på det. Slapp gå ut, och de hade till och med alcogel! Bara en sådan sak!

Natti mina vänner!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.