Loading...
träningVardagsliv

Svettig träning på Sats, Zumba, PT och mamma

Igår kom jag på att jag hade bokat och fått plats på zumban på fredagen, därpå kom jag på att jag hade ett PT-pass på Sats i Sickla direkt efter. Det såg jag fram emot lite mindre.

Men det var bara att köra. Jag sov mina timmar, och sedan upp, vakna, in på zumban, göra av med 800 kalorier på en timme med puls som mest på 178, sedan äta en banan och slänga mig in till Sicklas gym med maken som skjutsade.

Lila i ansiktet efter zumban!

PTpasset gick på något vis snabbt idag, plötsligt var jag framme vid en övning där min PT Martin sa att det var den sista övningen.

Efter två timmars intensiv pulshöjande träning var jag varm och väldigt hungrig. Jag mötte upp min väninna Anna och åt en sallad i Sickla, och sedan hem till ett tvättberg.


Jag blir ju pigg och glad av alla aerobic, inte av styrketräningen för den är aptrist och den suger.


På kvällen blev det en lång Sjöstadspromenad med hundarna där vi verkligen fick sträcka på benen.


De är snälla modeller, men varje bild kostar en hundgodis.


Sjöstaden by evening är alltid magisk.


Det är så mysiga omgivningar och så ljust, dygnet om.


Ibland misslyckas bilderna när modellerna blir omotiverade.


Vi gick även förbi mammas boende med en fin liten kruka med tre blommande vita tulpanlökar. Doris som då var vansinnigt hungrig kastade sig fram mot en papperskorg där hon hittade en halväten smörgås, och Neo trivs ju inte alls inne i mammas rum utan ylar och gnäller som en prärievarg. Det funkar mindre bra på boendet nu vilket beror på maten. Mamma är orolig och mår inte bra med magkatarr och boendet kan inte ordna med skonkost till henne. Hon har levt sedan 2 månader på potatismos, havregrynsgröt och bovetegröt, och det är inte fungerande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.