Loading...
OdlaVardagsliv

Solig utflykt med god väninna!

Idag när det var så otroligt varmt och soligt fick jag umgås med min väninna Margona som precis kommit hem efter att ha rest runt i Indien, Bali mm under en tid. Hon är smart hon som hållit sig borta under den kallaste perioden. Med Margona kom värmen. Vi gick en del av Sörmlandsleden tillsammans med Doris. Ville inte ta med mig Neo ifall promenaden hade blivit för lång för honom.


Jag tog inte så mycket bilder eftersom vi mest gick och pratade hela tiden. Jag ringde min man ifrån skogen när vi anade att vi var på väg ut på Ältavägen och han körde utmed vägen tills han hittade att vi satt och väntade på några stenar. Doris var rätt glad över att få bli upphämtad och har legat som en sten i soffan med husse hela kvällen sedan dess. Hon ville knappt ut och kvällskissa.


Efter vandringen stannade vi på ICA och köpte varsin plocksallad som vi åt på bryggorna nedanför oss.

Men sedan var det ingen rast och ingen ro för jag hade ett PTpass på Sats strax därefter. Jag var rätt mör i benen efter att ha vandrat i skogen men jag fick högt betyg för passet ändå.

Därefter åkte jag rätt omgående till min fransstylist för att mina fransar behövde fixas. Min man kör mig dit, enkel resa tar ca 25 minuter. Sedan kör han hem. Och ca 2 timmar senare åker han dit för att hämta mig och skjutsa hem mig igen. Det är engagemang det!


Igår fick jag med posten en del palettblad, sticklingar som jag vunnit på auktion. De var helt magiskt förpackade, jättepyssligt verkligen. Jag kommer så småningom i framtiden själv att odla upp och sälja lite sticklingar. Har köpt hem särskilda kartonger att skicka dem i för att förbereda mig. Men ännu är det inte många plantor som är tillräckligt stora. Jag är mycket inspirerad av en tjej som jag följer på Instagram. Se hur fint hon har ordnat genom att köpa ledbelysningsrampar på IKEA och odlar i hyllor? WOW säger jag bara!

Ännu en lång dag är till ända. Nu är det påsk vilket jag inte alls bryr mig om. Jag tänker försöka jobba en del, vila och gå ut på promenader. Inget särskilt spännande. Margona ville ev ut och vandra även på måndag. Stackars Martin har fortfarande ryggskott. Vi hade tänkt åka till landet men han orkar inte köra hela den vägen pga ryggen. Sorgligt eftersom våra cyklar har fastnat på landet.
Avslutar med en bild på en go men dryg bengalkatt, Dexter himself!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.