Loading...
Vardagsliv

Kylig Sjöstadspromenad i solen

Nu har krokusarna kommit upp ur gräsmattan! Om än lite nedtrampade av hundar som vandrar över dem. Jag undrar hur långt mina krokusar har kommit på landet? Förra året misslyckades jag med att hålla mina rosenbuskar fria från ogräs. Det fanns ju inte tid för det! Vi skulle ha behövt lägga täckbark i rosenrabatten men det fanns inte att köpa lokalt så resultatet blev en övervuxen rosenrabatt. Någonting säger mig att det kommer bli samma sak även i år!

I eftermiddags hade jag ett svettigt träningspass med min PT och därefter var det dags för hundarna att komma ut i solen. Förbaskat kallt var det med! Jag bestämde mig för att ha ett mål med promenaden och det var att besöka två blomsteraffärer vi har i Sjöstan på jakt efter palettblad.

Hundarna fick göra lite parkour utmed promenaden vilket de gjorde förtjusande då de såg fram emot hundgodiset i min ficka som belöning!

 


Egentligen var jag helt slut efter gympasset men det blev nästan 1,5 timme genom Sjöstaden trots en massa hundmöten. Det är nu om våren i solen som man plötsligt ser en massa hundar som man inte ser en skymt av höst eller vinter!


Det är så sagolikt vackert här vilket jag påminns under varje promenad!


Flera stannade mig idag för att fråga vad Doris var för ras för hon var ju sååå fin!

Båtplatserna börjar sakta men säkert fyllas nu i Sjöstan. Det ser så enormt trevligt ut att ha båt men det är jättelång kö till en båtplats och vi kan nog inte ens navigera så det är ingen ide! 😉

Doris är glad över allt vatten och alla stränder som finns i närområdet. Hon dricker och hon dricker, fullkomligt älskar vatten, och mat!


Det blev inga fler palettblad för mig idag. De hade så tråkiga färger. Men hundarna hade behållning av blomsteraffärerna, om de hade! I den första bjöds de på en massa godis och Neo fick sprattla upp och kela med innehavarna. I den andra blev de beundrade.

Efter gymmande och promenad var jag hungrig och såg till att laga till fläskfilé med basilika istället!


Det blev en lugn fredagkväll hemma på Kryssargatan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.