Loading...
Vardagsliv

Oväntat social idag

Först hade jag besök av en tjej med hypotyreos som var supertrött, men mådde bättre nu på naturligt sköldkörtelhormon. Sedan ut på en powerwalk med hundarna, och när jag kom hem med dem var Josefin hemma hos oss. Här skulle det bli yoga av! Ja inte för mig, utan för min man. Han var grymt imponerad efteråt av Josefins kunskaper. Hon har ingen hemsida utan förekommer på en massa olika hemsidor för yogastudios. Därför har jag bestämt mig för att Josefin ska få en hemsida, jag fixar den! Tar inte lång tid alls! Sedan storhandling på Lidl så vi fick fylla på matförråden, och där hittade jag så fort jag kom in i butiken att de hade tagit in växter, lökar och miniväxthus i sortimentet. Jättebilligt var allt med! Jag köpte fyra miniväxthus för totalt 50 kronor! Ska plantera dem imorgon tänkte jag!

På kvällen kom min väninna Anna hit med sin dotter, och det är alltid lika roligt att se henne. Det ska äntligen bli av att vi går ut och äter på en grekisk restaurang på lördag. När jag loggade in för att jobba såg jag att alla mina tidigare textuppdrag var godkända! Bra!

Jag lär mig hela tiden en massa då det är mycket allmänbildande att skriva content till webbsidor och bloggar. Jag får ett ämne och sätter 3 huvudrubriker och 15 underrubriker, gör research och snabbt har jag innehåll till en hel hemsida. Det kan inte vara så mycket mer komplicerat att skriva om yoga tänker jag, och Josefin har mycket material själv. Bilder ifrån när hon jobbade på cirkus i trapetsen är ett absolut måste känner jag! Det är tufft när man är riktigt duktig på något men saknar intresse för teknik. Det är ofta de geniala människorna som inte har en hemsida.

Min man var en lyhörd och duktig elev, och nu har han ont lite överallt i kroppen. Nästa session blir på måndag. De höll till i vardagsrummet och det kändes som om det var katter och hundar överallt som nyfiket betraktade spektaklet. Själv var jag i mitt arbetsrum och jobbade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.