Loading...
Vardagsliv

Ett roligt uppdrag!!!

Det är roligt med utmaningar i livet. Jag har ju under de senaste 22 åren arbetat mestadels hemifrån. Varför? För att erbjuda våra djur en bra tillsyn. De mår jättebra av det. Martin har ju arbetat på restaurang och ofta även 9-23 vilket inte gett något utrymme för mig att jobba annat än hemma. Han har klagat över onda fötter och ont i kroppen.
Nu vet jag varför.
 
Iförrgår ringde ett eventföretag upp mig. De hade sett min nyskapade profil jag skapat på skoj på Statist.se och gillat min personlighet. De bad mig komma in på en intervju omgående så jag kom in nästa dag, som igår.
 
Sedan blev det lite hastigt. Plötsligt blev jag anställd på direkten, fick mitt första uppdrag nästkommande dag och en tjock lunta med papper att läsa igenom.

Uppdragsbeskrivningen var på 8 A4. Jag har rätt snabb uppfattningsförmåga och tog till mig produkterna så gott det gick med 2 timmars framförhållning. Annars är det brukligt att man har materialet en vecka innan! Men hon sa att jag verkade smart. Det var också mycket tydlig och bra information för varje steg.

 Jag skrev ut all information på hemsidan med och läste igenom alla riktlinjer flera gånger, gjorde två olika quiz om företaget, att dema och om alla produkter.
 
Då jag arbetat sen kväll till 02 i flera månader var det mycket spännande att gå upp vid 08.30. Jag drack en kopp med kamomillte och somnade innan midnatt.
 
Åkte hemifrån med god marginal och anlände extra tidigt. Byggde monter och dekorerade den och hade en bra plats vid ingången på Coop.
 
Det här var jätteroligt! Kul, trevliga kunder, en rolig produkt att demonstrera. Jag stod i kockkläder, kockmössa och plasthandskar och LAGADE tacos! Japp, ni läste rätt. Jag lagade tacos ifrån grunden i butiken vid mitt bord som även innehöll en nyhet, tortillachips gjorda på blå majs ifrån norra Mexico. Samt två enormt goda salsor varav en var het och stark men hade sötma av mango.
 
Jag fick ryggskott, men fullföljde ändå med ett leende på läpparna. Jag till och med sjöng en duett merengue med en spansktalande gäst. Vi hade samma favoritartist så det var bara att köra! På spanska!
 
Min trogna man hämtade mig med bil.
 
Jag gjorde säkerligen några misstag, men jag gjorde efter bästa förmåga och fick även improvisera ibland. Men det gick lysande att skicka ut mig på ett uppdrag själv. Det enda jag hade lite svårt med var mina långa naglar som hade problem med att få av skyddet på klisterkuddarna. Just där blev det lite svettigt! Men jag är Christine och hittade en man som gjorde det åt mig! 🙂 Jag har ju rätt god vana vid att arbeta i monter sedan alla år med Hittehund.
 
Det här är troligen inte min nya karriär som jag ska arbeta med heltid. Men det var en trevlig omväxling ifrån mina fyra väggar som jag ser i mitt arbetsrum. Jag tyckte det var skitkul rent ut sagt att lära mig en ny produkt, tala mig varm för den, och varje gång en kund lade ned något av det i sin kundvagn var jag stolt!
 

Min man tycker att jag sänker mig och tar flera steg tillbaka när jag står och lagar tacos på Coop, men jag har svårt att se det så. En fantastisk produkt som man kan stå bakom. Och jag såg ju grymt proffsig ut i mina svarta kockkläder med tryck och namnskylt. Det är ju inte så att jag saknar flexibilitet!
3 comments
    1. admin

      Hahah det var ingen som visste, det skedde så hastigt och jag fick rejäl ont i ryggen till slutet av dagen. Den är inte bra än! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.