Loading...
träningVardagsliv

Nu har jag kommit igång ordentligt på gymmet!

Dagen började med att jag tog ut båda hundarna en timme innan frukost. Det var mycket hundar ute men det löser sig bra med skvallerträning som båda hundarna är vältränade och drillade i nu.  Alltid mycket hundar ute när det är soligt. De fick göra en del aktiviteter utmed vägen och det var en bra aktiveringspromenad.

Jag var förbi mamma med syrgasgrimmor som hon hade beställt som jag hämtade ut på posten. Jag tycker det är synd att omsorgen inte fungerar, för hon har försökt vid flera tillfällen att förklara för sjuksystern att hon behöver en ny andningsbehållare till hennes inhalator Trimbow. Detta har hon inte fått gehör för, som med mycket annat, och jag är ju tusen gånger effektivare än boendet. När jag kom hem på eftermiddagen loggade jag in på en digital vårdcentral med mamma uppgifter och hon fick både en ny andningsbehållare och mer Ventolin för astman. Men det är inte meningen att anhöriga ska behöva komplettera vården, men jag är rätt van nu. Det blir inte bättre trots att man hela tiden försöker få boendet att förstå vad de har för ansvarsområde. Hopplöst.


Nåväl, jag satt och jobbade hela eftermiddagen tills jag fick ett litet pling i min Iphone där det stod att jag förflyttats ifrån reservplats till ordinarie plats på en Zumba på 60 minuter vid Hornstull.
Jag hade länge velat gå det passet för jag misstänkte att det var bra då det alltid är fullbokat. Det går ju så snabbt att ta sig till Hornstull ifrån Hammarby Sjöstad och det var med en känsla av frihet som jag klev på tvärbanan och bytte till tunnelbana och vips var framme!


Helt sjukt hur folk sitter med sina telefoner på tunnelbanan! Omvärlden existerar inte för dem, alla är upptagna med sina smartphones!

Zumbapasset var extremt intensivt och snabbt, inte så mycket vila där inte, och instruktören var fantastiskt bra och engagerande. Efter 60 minuter och 800 förbrukade kalorier bokade jag snabbt upp nästa torsdag med. Jag har lärt mig att man nästan måste boka direkt efter avslutad lektion om man ska få en garanterad plats på populära pass.


Jag var trött innan jag började på zumbalektionen men blev pigg efteråt!


Jag tog ju min B12spruta igår, så det och alla vitaminer och mineraler håller mig pigg!


När jag och maken äter ute så skiljer sig innehållet på våra tallrikar. 😉


Klockan är bara efter 22 och jag är hittills uppe i 19 677 steg och 14,15 km idag och då jag snart ska sola om en stund passerar jag alla gånger 20 000 steg som jag vill ligga på.

När man gör något som är hälsosamt och bra kan man belöna sig genom att köpa något man vill ha.
Jag har hittat mycket hos Uppercut, och som läsare av min blogg kan jag ge dig en rabattkod som ger dig 15 % på alla underkläder fram till 26/1. Så skynda dig att fynda, det ska jag göra! Koden är SS20W04.

Zumba är verkligen min grej och jag är glad över alla pass jag har hittat nu även om det är ett flängande mellan olika gym.

 

Efter zumban och hemkomst var det ju hundarnas tur att komma ut, så vi gick en timme till innan de fick kvällsmat! En toppendag helt enkelt!

Nu lite solarium och D-vitamin, och sedan tillbaka till jobbet igen! Snart är det helg! Imorgon zumba igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.