Loading...
träningVardagsliv

Bra fredag med zumba, jobb och katt-tv!

Dagen började bra. Sov bra inatt men vaknade utvilad innan klockan ringde. När jag rör på mig i sängen kastar sig alltid Doris fram för att få en bättre position mellan oss.

Sedan gick jag upp och hade gott om tid på mig innan zumban skulle börja! Körde ett enormt bra pass på 60 minuter, var rätt röd i ansiktet och mör men lycklig när passet var klart. Håret är så svettigt att det är slickat runt huvudet. 742 kalorier brändes och min puls var på 155 bmp i snitt med högsta puls på 176. Som vanligt alltså. Maken kom och hämtade mig och vi åt lunch i Sjöstan och uträttade lite ärenden innan han åkte till jobbet och jag gick hem för att jobba.

Bengalkatten kan vara rätt så odräglig, så idag började jag låta honom kolla på katttv på Youtube med hög volym så han hör fåglarna kvittra och mössen pipa. Det finns en massa på Youtube som man kan spela upp på tvn eller i en mobil eller dator.

Sedan är han sysselsatt en stund! Han fick även söka kattgodis på köksbordet.


Jag hade lite tur idag och en kille ville komma och köpa en slagborrmaskin som vi felköpte och sedan inte iddes lämna tillbaka. Naturligtvis var han hundrädd, så Neo låstes in och Doris fick vara i ett annat rum men med dörren lite på glänt så hon hade kunnat kasta sig fram om jag behövt henne. Men killen som kom var okej. Men man vet aldrig när en främling ska släppas in i hemmet.


Jag hade ju min fina vakthund som låg redo för att slänga sig över ev besökare. Eller nåt? 😉

Jag gick förbi mamma på hundpromenaden på kvällen och lämnade saker som boendet inte har gett henne trots påminnelser. Doris slängde sig fram för att ge henne en slemmig kyss medan Neo avskyr att vara där och gnäller högt entonigt och konstant för att få gå därifrån.

I nästa vecka behöver jag ringa en del samtal för mammas räkning samt även göra diverse anmälningar genom olika distanser. Synd när vård och omsorgsboendet inte fungerar som det ska.


Jag har varit en trist matte som suttit vid datorn hela dagen förutom hundpromenaderna. Jag har bara gått 11 990 steg idag, alltså ca 8.54 km, men det får vara så de dagar jag jobbar mer.


Jag har ju världens lugnaste hund, och hon är supernöjd bara benen levereras ofta och i tid. Det kliar i Doris mage. Alltid! Jag ska jobba hela lördagen med, lunchpromenad med hundarna kl 12-13 och sedan 20-21, i övrigt vid datorn! Zumba blir det först på söndag igen! Sedan PT måndag, Love2Dance tisdag, PT onsdag, Zumba torsdag, zumba fredag, jobbar mycket på lördagen och avslutningsvis zumba på söndag. Precis som den här veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.