Loading...
träningVandra med hund

En dag att vara nöjd med! 16,21 km motion, 22 563 steg och bra pass Love2Dance!

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom!
Det är skönt när man får ordentligt med motion! Idag blev det både vandring med hunden en mil och sedan lite vila innan jag tog danspasset Love2Dance på det. På workouten gjorde jag av med 736 kalorier och min puls var i snitt på 157.  Den var som mest uppe i 176 slag!
Eftersom maken tränade ben samtidigt på gymmet sände jag snabbt innan passet började iväg ett sms med ordet “foto”. Jag trodde att han skulle hitta till salen där danspasset var och ta några bilder på mig. Men det fick jag inte eftersom han tydligen inte kunde tolka ordern rätt! 😉 Jag fick en bild på gymmet istället!

Genom mitt samarbete med Bubbleroom kan jag erbjuda mina läsare en rabattkod för nya kunder. Den är giltig en gång per kund och är giltig hela året. Du anger koden NEWWEB i kassan! Då får du 10% rabatt vid köp över 100 kr för nya kunder! Det är ju som vår ute och jag har precis surfat runt på sidan efter vårkläder, klänningar, toppar och annat.

Jag är så nöjd med min insats på gymmet och min vanliga vardagsmotion med hundarna. Först sov jag mina timmar inatt i lugn och ro och sedan åt jag en mindre frukost innan jag och Doris tog en lång skön runda i Nackareservatet. Vi blev stannade flera gånger av främmande människor som ville hälsa på henne. Som vanligt tror de flesta att hon är en valp. Hon träffade även en golden retrieverhane i skogen som vi gjorde följe med en stund.

Martin hämtade upp oss från skogen och vi åkte för att äta en wok tillsammans. Jag hann även in på Sportringen där jag köpte mina Asics gymnastiskskor som jag inte har haft ont av en enda gång. Jag var på jakt efter ett till par så jag kan ha ett par inneskor på gymmet. Jag brukar ju fuska och bara vaska av mina skor när jag ska på gymmet, men man ska ju inte göra så egentligen. De var oerhört hjälpsamma på Sportringen, och trots att de inte hade kvar min storlek i lager skulle de ordna det genom att sända efter ifrån en annan butik. Det är service. Skorna är billiga med jämfört med en massa dyrare gymnastikskor som jag köpt som i slutänden ändå inte har fungerat. Eftersom jag rör mig så pass mycket nöter jag ut skor väldigt fort.


Jag köpte även en stor dunk som jag tror är på 2 liter som jag kan ha med mig till gymmet. Jag glömde den på gymmet förra fredagen och någon annan hade lagt beslag på den. När jag går mina danspass behöver jag massor med vätska och en mindre flaska räcker inte långt.


På kvällen när vi var hemma efter gymmet och att jag varit förbi mamma hade vi sagolik himmel i Sjöstan …Det är som vanligt en underbar utsikt från ena terassen.


Det ger ett sådant djup när man tar bilder när himlen har så många nyanser. Lite trött ikväll så här avslutar jag med en bildbom ifrån dagens vandring i skogen istället! Imorgon ska jag ut med hundarna i 45 minuter, sedan med PT på gymmet en timme och en hektisk dag…. Jag har bokat ett zumbapass på eftermiddagen med. Ikväll när jag var på Love2Dance kände jag att jag inte blev riktigt trött, jag blev förvånad när passet plötsligt tog slut och då hade det gått 60 minuter!

Min vän Arne svarade inte i telefon idag när jag skulle få en lägesrapport så jag ringde hans ena son för jag hade hunnit att bli orolig. Senare kom det ett SMS med en återkoppling att de var på akuten. Jag hoppas att allt avlöpte bra där och att han får vård.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.