Loading...
BlodproverVardagsliv

Något utmattad, men vid liv! Det får man tacka för!

Vi ligger i sängen på torpet och kollar på tv. Nästan hela flocken är samlad, Chleo ligger och spinner vid braskaminen på nedre botten, min stora hund Doris ligger som en kil intill mig. För en stund sedan hördes en räv skälla på tomten.

Världen ser ut som den gör idag, både den och världsekonomin brakar en bit mer för var dag. Den största vinsten gör klimatkämparna! Men inte ens Greta vill ju strejka längre. Hon behöver väl inte det längre. HOW DARE YOU! Med ett knotigt finger a la Magica De Hex! Var det så vi nu går vårt öde till mötes? En ren naturkraft ungen. 😉

Galenskapen ligger i familjen. När jag vaknar imorgon ska jag redigera mina bilder från Dominikanska Republiken och lägga upp i några bloggar och på hemsidan. Det blir ju den sista redan på läääääänge. Om vi överlever vill säga. Vi har ved, internet och käk. Ja till och med toapapper! 😉 Svenska folket är beroende av toaletter och papper, det har veckorna lärt oss.
Min väninna Anna skrev till mig ” Men vad är det med folk, i värsta fall får man väl skölja sig med vatten” Grekisk logik kallas det.

Man måste se allt från ett humoristiskt perspektiv för att orka fortsätta leva. Chocken efter att från att ha legat på en vit strand i Karibien till att blott två veckor senare vara här och nu har min kära mor redan sammanfattat åt mig ikväll.

“Sessans lilla piga
hon låg på lasarett …
hon kunde ej ur slafen stiga
och nå en toalett…

Hon fick sig tappert nöja
o skita i en blöja…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.