Loading...
Vardagsliv

Katterna och den livliga fisken!

Idag kom tygfisken ifrån Asien fram. Den är batteridriven och laddas upp med en usbkontakt, och sedan vobblar den och rör sig i omgångar. Dexter var lite feg och tyckte det var småläbbigt att den plötsligt började att hoppa på golvet när han smög fram till den, medan Chleo älskade kattmyntan i den. Jag stängde av funktionen att den skulle röra på sig och hon fick den att gosa med istället.


Hon låg en lång stund på golvet och rullade runt från sida till sida gosandes med fisken.


Chleopatra är en så otroligt uttrycksfull kattflicka!


Den andra knäppskallen får nog ta längre tid på sig att lära känna den livliga och sprattlande fisken. Neo var helt galen och gjorde allt för att få slita sönder den, så det var lite olika reaktioner i hushållet.

Jag gick på mitt vanliga PT-pass styrketräning idag på Sats och efter passet stannade jag kvar och cyklade i 40 minuter innan jag åt en Ceasarsallad i Sickla.
Sent på kvällen åkte vi till ICA Maxi i Nacka och handlade. Denna underbara butik. Jag köpte ingredienser till en plåt med köttfärslimpa med klyftpotatis och till en kycklinggratäng med bacon. Ikväll gjorde jag torsk i ugnen med dillsås, ris och grönsaker. Det är bara jag som lagar mat hemma. Och det är inte min man som har lärt mig det minsta om matlagning heller, utan jag experimenterar med olika recept jag hittar i böcker och på nätet och blir bara bättre och bättre.

Imorgon är det dags att träffa min läkare och få reda på hur mina blodprover ser ut som togs för några veckor sedan. Sedan är det mest jobb hela dagen förutom ett pass Love2Dance. Jag är lite bekymrad över att jag är spärrad på Sats från att boka vilka pass jag vill i deras app. Har en känsla av att mina vanliga pass på torsdag och fredag inte kommer bli av eftersom det redan är så lång väntelista till dem. Tror jag tänker komplettera med ett pass på onsdag med, zumba i 45 minuter, för det passet finns det åtminstone platser kvar på.

Imorgon tänkte jag baka en mjuk nötkaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.