Loading...
träningVardagsliv

Bra gympass, 1 mils motion och 14 116 steg, sedan kyckling och bacongratäng med svamp och äppelpaj!

Det var ett bra gympass idag. Det gick dansande lätt att köra alla olika jazzstilar och när jag var klar därifrån var jag svettig som vanligt. Det känns skönt att låta kroppen få en ordentlig genomkörare på det viset. nu har jag bokat en zumba imorgon med, och först det lite lugnare styrketräningspasset.


Jag ser ju aldrig direkt glad ut i omklädningsrummet efteråt, men jag behöver alltid någon minut för att varva ned efteråt.


Det var dags idag att gå till läkaren idag. Han blir ju 79 år nästa gång och jobbar fortfarande heltid, men det börjar märkas nu att han är glömsk och inte minns ifrån gång till gång saker som han borde minnas. Idag kände han inte ens igen mig och maken utan frågade när han såg oss i väntrummet om vi skulle besöka psykologen. Men han är trevlig, levererar alla blodprover med en genomgång samt skriver ut alla recept som jag vill ha, så jag ska inte klaga. Det är hur som helst strongt att jobba i den här åldern.


Jag är ett kap. Efter att vi kom hem på kvällen lagade jag en supergod kycklinggratäng med bacon och champinjoner med en massa cremefraiche, vitlök och lite grädde.


Jag åt en mindre portion med lite pasta och sallad medan min man grävde ett stort hål i formen.


Men klart att det blev gott. Jag är ett kap! Tänk en fru som lagar alla mål och han bara kan sätta sig ned och äta?


Det blev till och med efterrätt, smulpaj med vaniljsås.

Jag klarar av rätt mycket kalorier men äter betydligt mindre portioner än den jag delar liv och hem med. Idag började jag ju dagen med 55 minuter med hundarna Sjöstan runt. Tyvärr kan jag inte gå en timme på kvällen med pga fotinflammationen, det här är max vad jag kan gå på asfalt. Nu blir det roligt med ett extra zumbapass imorgon, för jag tror inte att jag kommer in på det zumbapass på söder jag vill gå på torsdag, och fredagens zumba missar jag då jag har ett möte. Jag kan kanske hitta ett annat pass på torsdag och boka in mig på ett mindre populärt pass fredag kväll istället. Nu börjar det att bli nedräkning till semestern. Snart så….

Bilder ifrån dagens promenad i sjöstan nedan:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.