Loading...
Vardagsliv

Förkylda och kommande jobbig jobbhelg!

Idag sover maken på soffan! Han har haft ont i halsen några dagar och nu har han smittat mig med. Han sjukskrev sig från jobbet imorgon och kommer ligga i soffan med ynklig min och vilja få upppassning. Men inatt slipper jag iallafall att andas in hans virus eller bakterier intill mig i sängen. Jag är i bättre skick än honom och vill så förbli.
Men jag sköter honom, oh så jag sköter honom. Två gånger om dagen får han en stark smoothie på apelsiner, frysta jordgubbar, färsk ingefära och vitlök. Jag dricker samma smörja och det är starkt så in i .. vassen.


Jag kände mig dålig redan igår så jag strök onsdagens zumba och stannade hemma istället. Idag avbokade jag ett pass till och tog det väldigt lugnt på gymmet.

Inte en massa pulshöjande aktiviter med kettlebell och bollar utan främst maskiner för armarna.


När jag solade ikväll insåg jag att mina armar har börjat ta form av all jäkla styrketräning. Och mer kommer det att bli då jag har fler PT-pass inbokade ända till mitten på april.


Vi hann förbi en zoobutik i Sickla efter gymmet på jakt efter kerrytetror eftersom det är en ensam kvar som blivit deppig, men de fanns inte att uppbringa där heller. Men med hem kom en siamesisk algätare, en praktbotia och några mindre anisistrus.


Det kommer bli en intensiv jobbhelg nu. Har tre uppdrag som behöver slutföras och uppdragsgivaren på manusjobbet där jag tillsammans med en kollega pratar in manus på svenska har i sin desperation höjt lönerna igen för det behövs spelas in 200 timmar. Jag har inte så stor lust om jag ska vara ärlig, men nu har jag bokat in dessa inspelningar 16 timmar den här helgen som jag egentligen inte hade …

Katten Chleo mår bra iallafall. Hon ska få ett eget litet katthus här i arbetsrummet för det är lite klent att hon bara har sin säng på golvet. Schäslongen ligger ju Doris på konstant när jag är inne i rummet och en seniorkatt behöver lite mer utrymme. Jag hade helst velat köpa ett större kattträd, men jag får inte plats med det, och hon är ändå rund och inte så smidig och kan inte klättra på höjden ändå. Men i sommar ska jag göra iordning katthuset som står på den lilla terrassen som hon har tillträde till ifrån arbetsrummet och göra riktigt mysigt för henne där.

Den här helgen kommer bli full av arbete 11-02 med korta pauser. Torsdag-söndag. Men jag klarar det för jag är faktiskt bara förkyld.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.