Loading...
Vardagsliv

Helg i jobbets tecken och galna bengalkatter!

Vår bengalkatt Dexter har inte leksaker framme, och det beror ju på att hunden Neo är galen i allt som stavas leksaker. Han fullkomligt sliter sönder bollar, vadderade leksaker, spön för katter med frestande dinglande leksaker.. Om man ska leka med en katt kan inte hunden vara i samma rum.
Men nu har jag ett stort paket med olika leksaker som väntar katterna när deras matte och husse inte kommer att vara hemma utan i solen.


Den här var rolig, ett spö på en sugpropp man kan fästa på ett fönster eller på en glasdörr.


Han är ju så lekfull den lille prickige, och sist när vi hade kattvakt måste det ha gått vilt till för han och Camilla som bodde här när vi var borta hade lekt så hela rullgardinen lossnade i sovrummet. Haha! Nu ska det inte behövas för nu finns det en liten låda med leksaker, både interaktiva möss, fisken som rör sig, bollar, möss, och aktiveringsspel.


Chleopatra har fått ett eget litet katthus där hon kan dra sig tillbaka. Det är klösmatta på två ställen men just nu har hon och Dexter rätt korta klor då de är nyklippta.


Nu har hon flera valmöjligheter och det känns skönt att kunna ge henne lite mer inredning då hon spenderar större delen av sin vakna tid i arbetsrummet eftersom jag sitter och jobbar så pass många timmar varje dag.


Vi är fortfarande förkylda men lite bättre! Jag har skämt bort maken med hembakat bröd.

Slurp sa det så försvann allt bröd!


Köttfärslimpa med klyftpotatis innan den skulle in i ugnen igen efter förgräddning.


Vi har en fortsatt jakt på Kerrytetror. Det är ju en enda som är kvar och vi behöver ett stim så att de mår bra. Det har varit jättesvårt att hitta just den sorten, men jag har några fler akvariebutiker att besöka och ringa, så jag hoppas att det löser sig.


Ibland hajar man bara till över hur ovanlig himlen ser ut. Det är så härliga kontraster och färger!


Jag längtar till sommaren, eller åtminstone våren. Dagarna blir ju längre dag för dag, men jag är otålig. Jag har så svårt att tänka mig att vi kommer få kyla och snö i Stockholm det som återstår av vintern, men man vet ju aldrig? Jag har inte gått på någon zumba senaste dagarna eftersom jag är förkyld, men jag hoppas innerligt att jag är tillräckligt frisk på tisdag, torsdag och fredag för jag har sådan abstinens efter gymmet!

2 comments
  1. Camilla Björnhierta

    Åh så roligt det skall bli och träffa sötnosarna Chleopatra och Dexter.
    Matte och husse skall få vila upp sig medan solen värmer dem i fjärran land.Vilka underbara bilder de kommer att ha med sig hem spännande utflykter att skriva om och att bara njuta …Det unnar ni väl dem nu!! alla 4 barnen ?!! Som ni skall vänta på att ordningen skall återställas när vilda Camilla varit där..vi tar der väl lugnt med inredningen Dexter?! Vilka fina saker matte köpt till Er.I veckan får Camilla förmodligen sin nya telefon den är efterlängtad så jag kan skicka bilder till pappa och mamma….de måste ju ha lite uppdateringar till andra sidan jorden man vill ju att alla barn skall ha bra även fiskarna. Bli nu riktigt friska fina Christine och Martin så ni kan flyga med papegojor och snorkla med fiskar…rulla er i mjölsanden o ha det gött!! Stora kramar från Camilla Maria o Leonoa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.