Loading...
Vandra med hund

Jakten på skogens guld

Idag kunde vi äntligen gå ut i skogen för det var en liten lucka i regnandet. Jag har inte plockat några kantareller än i år för varje gång jag har bestämt mig för att göra det börjar det att ösregna. Så idag gick jag ut och noterade vart det växte kantareller i år och tänkte att jag skulle plocka dem dagen innan vi åker tillbaka till Stockholm. De är öronmärkta för Camilla i år.


Det var så skönt att komma ut i skogen och dagen till ära har Telia lagat bredbandet med.
Vi passerade Mörttjärn under vår promenad med och det har regnat så mycket att det var vatten även på de ställen som brukar vara torra.
Här är en bildbom ifrån idag!

2 comments
 1. Daniel, Telia Kundservice

  Hej Christine!

  Jag hoppas att tjänsterna äntligen fungerar som de ska. Skulle det börja krångla igen eller om du bara har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att skicka iväg ett PM/Facebook eller DM/Twitter så svarar vi jättegärna. 🙂

  Ha en underbar kväll!

  //Daniel, Telia Kundservice

  1. admin

   Hej Daniel! Om du fortfarande jobbar för Telias kundservice har jag ett pågående ärende. Telia driver mig alltid galen. Skrev detta på trustpilot nyligen.

   “Det är inte okej!
   Jag har varit kund sedan 13 år tror jag, då vi köpte landgården, från och till. Det är koppartråd uppe i luften som hela tiden går sönder och adsl och telefon har verkligen fungerat extremt dåligt under den här tiden.

   Jag har så många gånger försökt starta abonnemanget när jag flyttar ut till våren med 2 månaders framförhållning, och likförbannat är det inte klart när jag kommer ut, 22 mil enkel resa med en lastbil med mina djur, packning och annat. Då jag är beroende av internet och telefoni för att kunna arbeta har jag blivit lika sur varje gång.

   Men nu när jag hade sagt upp Telias bredband undrade jag varför jag aldrig fick en returfraktsedel så jag kunde återsända routern som dessutom var trasig, som vanligt. Får besked att de har skickat ut en returfraktsedel, men till fel adress (som vanligt) eftersom de skickar den till anläggningsadressen och inte där jag bor och har min post.

   Ska få ut en ny till rätt adress. Jag reser i jobbet och när jag kommer hem ligger fraktsedeln i posten SAMT en faktura ifrån Sergel Inkasso. Jag skickar nu tillbaka routerhelvetet och skriver dessutom ett följdebrev att jag vill att de tar bort fakturan.

   Nästa jobbresa. Nu när jag kommer hem är det ett trevligt brev ifrån KRONOFOGDEN i brevlådan, som hänvisar till att det är en räkning från Sergel Inkasso som nu ska drivas in, på routern som är inskickad.

   Kontaktar Telia på Facebook som undrar om jag har sparat KVITTOT, beviset på att routern är returnerad med deras EGEN FRAKTSEDEL. Och nej, det är inte sparat, det är liksom ett tag sedan den blev returnerad. Och jag har returnerat routrar i parti och minut till Telia eftersom tekniken varit så bristfällig, de dör av svag åska 10 mil ifrån, de bara slutar fungera, etc etc. Jag har returnerat routrar under 13 år, flertalet varje år.

   Men varför spara ett kvitto på något som är skickat på deras egen fraktsedel? Vem gör det?

   Nu får jag i chatt på Fb veta att det är jag som kund som måste BEVISA att routern är inskickad, för om jag inte har kvittot, kan inte DE hitta routern. Jag bara häpnar. Hur kan Telia själva inte veta vad det är för kollinummer på en fraktsedel som de själva har printat ut? Men de hävdar envist att det är så.

   Så nu ska jag tvingas betala nästan 2000 kr för en router som 1) inte fungerar 2) är inskickad.
   Jag tror inte att det är Postnord som har slarvat bort paketet, utan det är nog personalen på Telia själva som inte har registrerat returen på ett korrekt sätt. Och detta ska nu jag behöva betala för?
   Det är inte okej. Skärp er!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.