Loading...
träning

Jag är faktiskt g. r. y. m. på gymmet!

Jag gick 30 pass för en egen Personlig Tränare på Sats, och fastnade aldrig för det. Nu har jag en ny PT, vi har kört två pass och har nu fasta tider måndagar och onsdagar varje vecka. Ändå har de bästa styrketräningspassen varit med min man.

När jag var medlem i Sportsclub som Sats hette innan på det glada 90-talet gick jag tre aerobicpass i veckan, och kompletterade med styrketräning med, lite halvhjärtat, eftersom det inte ens var roligt på 90talet! 😉

Men zumban, och Love2Dance, det är helt andra saker det. Jag blir glad av passen, och i eftermiddags när jag åkte en Uber till Södra Station för att ta ett zumbapass kändes det nästan som om jag var på en nattklubb och dansade loss!

 

Jag älskar ju musiken, merengue och salsa är ju det jag har lyssnat på sedan 90-talet så jag känner mig hemma på dansgolvet!

Se klippet här nedan!

 

Trots att passet Zumba idag bara var på 45 minuter ser jag på mitt aktivitetsarmband hur mycket det gav!


Idag blev det lite kort om tid för bussen till Söder, så jag blev tvungen att ta en Uber, men det var ändå värt det. Jag ville så gärna gå det passet.


Jag gillar zumban och den närmsta månaden ser mitt liv på gymmet ut som att:
måndagar har jag en timmes PT-pass
tisdagar har jag Love2Dance en timme
onsdagar en timmes PT-pass
torsdagar ledig
fredagar en timmes zumbapass
lördagar ledig
söndagar 45 min zumba!

Det känns perfekt, eftersom jag även tar ut hundarna en timme innan frukost och en timme mellan 20-21. Mer motion har jag inte tid med eftersom jag jobbar lite mer än heltid just nu.


Det är så skönt att boka alla pass i förväg i appen. Zumban här i Sjöstan för Jorge är de som är mest poppis och som man verkligen måste boka om man ska försäkra sig om en plats.


Kollade precis upp Jorges övriga pass, och det inne i stan är fullbokat med 57 personer på väntelistan… Han är grymt inspirerande.


Min hälsporre på vänster fot börjar att bli bättre. Jag köpte några slags inlägg på ett nätapotek och de har varit magiska.


Min man säger att folk tittar på mig när jag går in någonstans i mina tofflor. Förstår inte vad han menar? Jag var ju tvungen att fästa gummiinlägget på något vis, och jag tyckte jag var smart som använde silvertejp! Annars blir jag ju halt eller får hälsporre igen, så för mig är det ett enkelt val!


Jag har varit in på Bonprix för att kolla efter några klänningar till semestern. Nu får jag upp klänningar varje gång jag googlar. Såklart!

Nu är klockan över midnatt och det är redan en ny vecka. Jag sitter fortfarande vaken och jobbar och har det mysigt i mitt arbetsrum lyssnandes på merengue.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.