Loading...
min mamma

Hemma hos mamma idag

Idag vaknade jag tidigt och gick ut en sväng med hundarna i Sjöstan innan jag åkte och handlade lite.

Min man släppte av mig hos min mamma, och jag började att laga lunch där. Jag var rätt hungrig efter min promenad. En dietist skulle komma hem till mamma och diskutera näringsdryckerna hon fått utskrivna. Det slutade med att hon skulle sluta med näringsdryckerna och att mamma skulle börja laga näringsrik mat istället. Eftersom hon har högt kalcium väntar hon på att hemsjukvårdsläkaren ska återkoppla om vilka ytterligare blodprover som ska tas för att utreda det höga kalciumet. Han visste inte det vid besöket. Martin kom tillbaka till mamma för att hämta mig vid 14.30 men då var jag mitt upp i att baka lite färska frallor med.

Jag lagade italienska köttbullar ifrån grunden i tomatsås och glutenfri tagliatelle. Han fick också lunch, och jag noppade en massa skägg på mammas haka och hals innan vi åkte tillbaka hem. Martin tog en del bilder på mig i eftermiddags eftersom han visade mig att min nya Iphone 8 plus har ett särskilt läge för porträttfotografering. Det ser nästan ut som om det är taget med systemkamera.

Imorgon ska jag och min man åka upp till Arlanda. Goda vänner till mig ska möta upp en hund som heter Lukas som kommer hit ifrån Kreta. Det är ett äldre par som tidigare haft två hundar genom Hittehund, och jag har sammanfört dem med en äldre dam på Kreta som tar hand om hemlösa hundar. Det var många år sedan jag åkte till Arlanda för att möta en hund, och jag tror att det blir en jättebra match dem emellan. Jag passade på tillfället att bli av med en del hundtillbehör också, och har packat ihop en liten bag med saker som jag tror passar vovven med! Idag började jag att möblera om i mitt arbetsrum för att få undan den stora skrivaren ifrån mitt skrivbord. Under ommöbleringen råkade jag ha ned en flaska hostmedicin Cocilliana på golvet som sprack och det kletiga innehållet rann ut över hela golvet blandat med glassplitter. Men Martin kom precis hem med hundarna och fick äran att skura upp det. 😉

Jag har letat nu hela kvällen efter en specifika sele till bengalkatten Dexter. Nu när det börjar att bli plusgrader vill jag kunna ta med honom ut. Jag tycker om märket Puppia, och de har kommit ut med en ny kollektion som heter Spring. Den är blommig och jättesöt. Naturligtvis hittar jag den bara i USA eller genom Ebay. Det tar ju en evighet numera att ta emot utlandspaket, så jag försöker hitta den i Sverige istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.