Loading...
VardagslivYtligt

Grekisk lantgryta imorgon och snabbt växande fransar!

Idag har hundarna fått vila. De har bara gått en timme på morgonen, annars bara korta rastningar resten av dagen. Jag tror att de njuter av ledigheten för de rör sig inte ur fläcken. Det blev ett PT-pass på Sats idag med och en rätt händelselös dag i övrigt. Har suttit och jobbat lite med att bearbeta texter för en röstinspelning där jag jobbar med att spela in dialoger tillsammans med en samtalspartner om allt ifrån resor till bokning av biobiljetter.


Doris var jättenöjd med att få vila idag.


När jag handlade ingredienser idag till ett nytt recept på en grekisk lantgryta ramlade jag på lite fröer inne på ICA, så det blev förutom mat även lite blomfröer och fröer till små tomater. Jag tycker så mycket om Blomman för dagen och Petunia som är så tacksam och blir så stora i balkonglådor! Måste avhålla mig ifrån att plantera redan den här veckan!

Mina ögonfransar börjar äntligen växa ut. För 10 dagar sedan började jag med serumet som skulle ge hårsäckarna näring och få fransarna tätare och längre. Efter en felaktig fransförlängning där jag blev tvungen att plocka bort fransarna manuellt var mina egna ögonfransar enormt korta då mina egna fransar gick av när jag plockade bort fransförlängningen som skavde.


Efter att ha varit van vid långa fransar under så många år var det jobbigt när jag inte hade några alls. Bilden ovan tog jag för 10 dagar sedan.


Efter att ha använt serumet nu under tio dagar tog jag nya bilder ikväll, och de har börjat att växa!


De är ju inte alls lika långa än som vid min ögonfransförlängning, men nu kommer fransstylisten den 17 februari ha lite fransar att sätta singelfransarna på när jag förlänger! Serumet kan jag tydligen även använda när jag har ögonfransförlängning.


Ja, fransarna växer faktiskt ut av serumet (bild från ikväll) och det är ju nästan tre veckor kvar innan jag tänker göra min fransförlängning, enligt reklamen kan man till och med få så långa naturliga fransar att man inte har behov av att förlänga dem. Jag får se! Jag tycker det är så bekvämt med ögonfransförlängningen då jag slipper att använda smink i vardagen.


Ikväll när jag handlade på ICA Maxi höll en ung man på att driva mig, och resten av den växande kön till vansinne. Det tog så lång tid och han var så så omständig när han skulle lägga upp sina varor eftersom det tog honom någon minut varje gång han skulle hitta varans streckkod och mödosamt ställa ned varan på bandet så streckkoden tydligt skulle ses av kassörskan.

Sedan skulle alla hans varor stå på rad, och han byggde sitt eget varuberg i början så han kunde fylla på utmed tiden. Jag åsåg med intresse hur han försökte få ett raklödder i en smal flaska att stå rakt på bandet, och när flaskan gång på gång föll omkull försökte han förgäves ställa den upp igen för att streckkoden riktades mot kassörskan. I mitt stilla sinne tänkte jag att kassörskan nog inte uppskattade hans ansträngningar så mycket då bara en kassa är öppen på kvällen och ju mer hans ansträngningar drog ut på tiden, desto längre blev kön och irritationen låg i luften.

Tur att jag slipper bo i samma bostad som den mannen! 🙂

Ikväll gjorde jag klart den grekiska lantgrytan så får den stå i kylen under natten och imorgon när jag vaknar ställer jag in den i ugnen så blir den klar efter 3-4 timmar!
Imorgon ska jag fixa mina naglar. En av dem gick ju av igår och det är irriterande. Jag får byta färg med, har inte bestämt mig för vad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.