Loading...
träningVardagsliv

Ännu en dag att vara nöjd över! 19 553 steg, 14,07 km!

Sådan härlig söndag! Vaknade ut en mardröm på förmiddagen, jag hade drömt att min man var död. När jag vaknade kravlade jag in i hans famn och somnade om. Sedan när klockan ringde vaknade jag och tog ut hundarna en timme istället.

Min motion blir helt perfekt de dagar jag tar ut hundarna en timme innan frukost och sedan en timme till mellan 20-21 utöver korta rastningar, när jag på det kör ett zumbapass.

Jag var lite trött när jag kom till gymmet vid Södra Station men köpte en energidryck i receptionen, sedan när musiken satte igång blev jag pigg på en gång.


Lite kortare pass idag, men hann ändå göra av med 667 kalorier. Det är så skönt att dansa av sig 14 kcal i minuten. Sedan att det är tokroligt är bara en bonus!

Ikväll hittade jag många av mina favoritlåtar som zumbapass. Jag tycker det är så himla kul att se!


Jag är duktigt varm och svettig efter passen!


På hemväg handlade jag lite grönt till gröna smoothies och ingredienser till kvällens middag. Maten blev supergod, recept kommer imorgon i bloggen tror jag!


Det här var min favoriträtt när jag förr i världen åt mycket på O´Learys.


Hundarna kändes lite trötta på kvällspromenaden, men matte var pigg!


Jag tycker om att gå runt i Sjöstan om kvällarna.


Tyvärr hade jag den oturen att jag bröt av en av naglarna idag, men jag bokade tid hos nageltjejen på tisdag. Det känns jätteskumt att sakna nagel på ena pekfingret!


Hann också med att sola solarium ikväll! Hello cancer! 🙂


Vad ska man då avsluta kvällen med? Lite zumba på datorn och en svart ansiktsmask. Jag är trött ikväll med all rätt. Hade tänkt att sitta uppe och jobba på småtimmarna för att få en bra start på veckan, men känner att jag nog ska sova istället!

Imorgon är en ny dag, och jag tar ut hundarna en timme, sedan direkt till PT Martin på gymmet… Sedan tar fritiden slut för jag behöver börja jobba sedan i ett projekt med en tjej som heter Anna. Så godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.