Loading...
träningVardagsliv

Galet hektisk kväll, men grymt zumbapass på söder!

Min dag började lugnt idag, och soligt! Doris och jag gick en tjejpromenad Sjöstan runt. Vi gick bara en timme och jag brände 389 kalorier, 7 kcal/min, men det var soligt och och underbart vårväder ute mitt i “vintern”. Katten Chleopatra trivs nu med sin nya kattmöbel, jag lärde henne att gå upp på toppen med hjälp av kattgodis och nu ligger hon där hälften av tiden och det är i samma höjd som mitt skrivbord så jag kan klappa henne emellanåt.

Jag jobbade på eftermiddagen några timmar och sedan träffade jag min fina väninna Anna med dotter på ett cafe i Sjöstan, för att jag sedan skulle ta tvärbanan till Liljeholmen och byta där till tunnelbana en station till Hornstull. I teorin såg allt bra ut. Om jag hade kunnat åka 17.08 skulle jag vara på gymmet 17.30, en halvtimme innan det började.


Men när jag skulle fylla på reskassa på mitt kort var maskinen helt jäkla DÖD. Det gick inte, vilket gjorde mig stressad då den inte ens lyste. Sedan nästa elände, tvärbanan var inställd. Jaha. Och nästa tåg kom inte heller i tid, och det tåg som äntligen kom var redan överfullt när det kom till stationen och folk försökte slåss om en plats in i vagnen samtidigt som jag kollade online på SL om jag skulle hinna med en tunnelbana som skulle leda mig till gymmet. Tvärkört!


Helt sjukt! Ska man inte kunna nyttja kollektivtrafiken? Ingenting funkar! Till slut var jag helt enkelt tvungen att beställa en UBER! Onödig utgift, jag vet, Men om man inte dyker upp på bokade pass på gymmet blir man spärrad för att boka online. Been there, done that. Så det var bara att ta en Uber.

Zumbapasset var grymt bra, och intensivt av bara helsike! Den ordinarie instruktören är på semester så det var en vikarie som hade rätt stora skor att trampa i men som klarade av uppgiften med bravur! Jag brände 818 kalorier på en timme! Precis när jag skulle in på passet ringde maken stressad från jobbet och sa att jag måste hem, fort som sjutton, i en UBER efter passet, för han hade beställt saker på Apotea som han behövde ha och som man måste kvittera med legitimation när budet kommer. Ersättningsblad till rakhyveln bla. Jag skrattade inom mig, han kunde ju inte veta att jag precis anlänt i en Uber.


Efter passet hade jag till min fasa knappt något batteri kvar i mobilen, receptionen hade inte någon laddare och med sista krämet i telefonen lyckades jag att att beställa en Uber. En fantastisk chaufför med snabb uppfattningsförmåga hämtade mig samtidigt som min make ringde igen med andan i halsen och sa att det stod i appen att budet skulle komma när som helst. Chauffören fixade galant upp en mobilladdare med! Min chaufför satte gasen i botten, min make ringde besviket och sa att budet vägrade vara kvar och vänta. Sedan ringde han upp igen och sa att budet kunde vänta EN MINUT, jag hade förslagit att jag kunde köra ikapp budbilen ifall han kunde berätta nästa leveransadress.


Men vi slirade oss fram genom trafiken och stannade med skrikande bromsar intill budbilen, fick paketet från en supersur budkille, och sedan var jag I MÅL!!
Men den här sjuka kvällen vill jag helst glömma!


Snart är jag inte kvar i det här landet, lämnar stressen och tidspressen hemma i Stockholm. Höfterna och magen är snart borta av all zumba! Så glad över det! På tisdag går flyget och sedan blir vi borta i 15 dagar! Men det finns zumba och aerobics på hotellet! Och en stor gigantisk pool och hotell som ligger precis vid stranden! Vi ska till mitt favoritland! Kan någon gissa? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.