Loading...
träning

Första passet på Sats – styrketräning och bollar

Jag tackar Sportamore som är sponsor av dagens inlägg!

Ikväll söndag kväll när min man kom hem ifrån jobbet hade vi bestämt att vi skulle träna på Sats Globen som har öppet till midnatt. Jag hade vetat om det under flera dagar och hade varken bävat eller sett fram emot det, jag var liksom neutral och visste att det bara skulle bli gjort. Så hade vi maken som hade glömt bort att vi hade bestämt det. Jag kom ned till bilen med min träningsväska och var ombytt och klar med vattenflaska med mig fylld med citronsaft utan kalorier.


Martin frågade om jag ville träna ben, men det var jag inte så sugen på efter att ha gått en rejält lång promenad med Doris tidigare på dagen. Jag sade på direkten att jag ville hålla igång, bli svettig, kanske börja med bollar efter uppvärmningen.


Jag tog i så det gjorde ont i varje liten muskel i armarna. Muskler som inte har använts på ett bra tag.


Med min gamla PT Christer kunde jag manipulera honom rätt bra. Jag fick vila ordentligt mellan övningarna, han hjälpte mig väldigt mycket och jag slapp vissa repetitioner om jag ynkligt sa att det räckte. Jag hade inte alltid pulsen uppe som under de här 60 minuterna. Här fick jag inte vila utan fick springa mellan olika maskiner och utan paus gå till nästa maskin för armarna.


Samtidigt var det skönt att köra igenom hela kroppen. Det var väldigt lugnt på gymmet, en stor lokal som var så där lite mysigt mörk med lite folk utspritt i lokalen.


Till och med håret blev blött, svettigt och trassligt. Här var det ingen rast och vila eller prat om serier på olika appar.


Tanken är ju att jag ska träffa den nya PTn på Sickla imorgon efter lunch och frågan är om jag kommer palla med att “känna lite på maskinerna” som han uttryckte det. Jag har en viss känsla av att mina 55 minuter i full fart på Sats idag kommer att kännas imorgon.


Martin tränade ingenting själv utan lade helhjärtat hela sin tid på att jag skulle köra på i ett ursinnigt tempo.

Så möte med ny PT imorgon i Sickla, sedan ett nytt möte med en annan PT på Sats på tisdag och senare på kvällen ett Dance Aerobicpass. Jag har en känsla av att det kommer bli lite mer svettig styrketräning innan zumban på fredag. Om jag hinner hålla den här takten uppe med två aerobicpass i veckan kompletterat med styrketräning kommer jag snart i baddräkten till nästa bad och solsemester! Wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.