Loading...
Vardagsliv

Doris 10 år och den stulna tårtan…

Så kom dagen då Doris fyllde år igen. Man talar inte om en dams ålder, men de grå håren blir allt fler. Jag är bara glad för varje dag som hon fortfarande är pigg och finns med oss.


Vi tog en liten tjejdag och gick på en Sjöstadspromenad tillsammans där Doris fick jobba för goda belöningsbitar. En massa hundmöten men alla gick bra. När mötande hundar stannar upp eller gör utfall då brukar hon gå fot eller få följa min hand och gå i en cirkel runt mig. Hon är så fantastiskt duktig.


Det är så mysigt att gå en lång och mysig promenad längst vattnet och Doris uppskattar egen tid med matte.


Jag tror att det syns att vi jobbade mycket med godis ute va? 🙂


Det var lite blött på bryggorna men inte så halt så det gick fint att promenera.


Jag har fortfarande mina bruna kontaktlinser, men ska snart skifta till blå eller gröna. Det är skönt att ha dem alternativen när man ändå är närsynt.


Det där dreglet …

Doris och Neo får använda sina Back on tracktäcken nu eftersom jag vill skona deras leder. Jag använder Back on track själv och tycker att det är fantastiska produkter.

Den där blicken…


Det blev sen eftermiddag innan vi var på väg hemåt igen. Jag längtar efter ljuset och solen, men snart vänder det.


Den här stora lilla hunden fick en fin hundtårta bestående av fralla, leverpastej och en massa annat gott, men det gick aldrig att ta någon bild på den eftersom hon kastade sig upp med ett känguruhopp och snodde hela tårtan innan jag hann sätta ned den på golvet. Jag bara säger det, Doooorissss…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.