Loading...
OdlaYtligt

Fler palettblad och ytliga ting!

Jag fick min make att på hans enda lediga dag styra bilen till en handelsträdgård. I en av mina fbgrupper för palettblad hade jag uppfångat att de nämligen hade många palettblad för det facila priset av 69 kronor. Jag blev helt lyrisk där! Fanns massor av palettblad, en hel sjö av dem, men jag begränsade mig till 5 plantor av färger som jag inte hade sedan innan.

När jag frågade på kvällen om han hade tyckt det varit besvärligt att följa med mig till handelsträdgårdar och leta ännu fler palettblad sa han bara helt frankt att han vet att det gör mig glad och han vill att jag ska vara glad. Så enkelt var det liksom!

Jag blev mycket förvånad när han även genast gick med på att köpa ännu fler växtlampor även till vardagsrummet där jag hade ställt de nya palettbladen. Det hade jag trott skulle bli svårt att få igenom men icke. Ibland förvånar han mig fortfarande!

I eftermiddags var det dags för ett besök hos min frisör Victoria för att fräscha till färgen i håret och klippa mig. Jag blev väldigt nöjd, precis som alltid.

Jag gör väldigt många ytliga saker just nu, som att sola solarium för att få en fräschare hudton. (Cancern kommer väl på köpet?) 😉 Min väninna Margona som varit utomlands i flera månader kommer så fort hon ser mig trycka fram sin spinkiga arm mot min och säga att hon är brunare än mig. Det är samma sak varje gång. Hon kommer vara brunare än mig, men jag kommer iallafall inte vara vit! ; )

Jag jobbar, tränar, och gömmer mig inomhus för kylan just nu. Om några dagar är det plusgrader igen och sol och det är först då jag kommer vandra i skogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.