Loading...
Vardagsliv

Blixtrande födelsedag i Bergslagen!

När jag var liten vaknade jag alltid på min födelsedag av att mamma kom in i rummet med en bricka med en skål med smågodis på och en blomma och att hon sjöng för mig. Idag vaknade jag av att mannen som gått upp tidigare än mig brutalt väckte mig ur min skönhetssömn, “Upp” skrek han, “du måste vakna, det åskar och Neo är rädd, vi behöver åka härifrån…” Hunden stod och darrade med tungan ute och var livrädd för alla knallar och blixtrar så jag hade inget val. Doris däremot är lugn och trygg.


Okej, jag gnuggade sömnen ur ögonen och sedan klev jag i kläderna, och lullade sömndrucken efter till bilen. Vi fick åka in till Ludvika och handla och sedan hem igen, då hade åskan och knallarna lugnat ned sig lite och hunden var lugn igen. Det var ett jäkla åskväder. Samtidigt blev det något ledningsfel för vårt adsl så internet försvann. Fick koppla upp mig med mobilt internet, funkar sådär.

Jag har faktiskt jobbat hela dagen idag med korta avbrott. Det har varit skönt. När jag har tagit raster har jag gått ut på Pinterest för att leta inspiration till nya ekorrmatare och ekorreholkar. Vi ska åka imorgon och köpa virke och då ska en ny ekorr- och fågelmatare byggas. Ingen rast eller ro får den äkta mannen.

Sedan finns det helt onödiga saker som kan byggas men som inte är så nödvändiga utan bara söta….

Han skapade en tårta till mig idag, och på sena kvällen åkte vi in till Kopparberg och åt varsin pizza. På söndag ska det ösregna igen och åska, därför försöker jag jobba på nu under helgen då man kan ha i alla jack. Det är lite begränsat att leva utan fiber må jag säga! Martin åker till stan på måndag och sedan blir jag själv här ett tag.
Jag är 46 år nu. Vad spelar det för roll egentligen?  Huvudsaken är att jag får en stor ekorrmatare byggd. :=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.