Loading...
upplevelser

Äntligen kommer vi iväg på kryssningen!

Min man har aldrig varit förtjust i Ålandskryssningar. Han åker inte på dem utan han vet det ändå att han inte vill åka. Jag har bara åkt på en kryssning de senaste 20 åren, och då inte med honom. Förra året hade jag bokat en kryssning med Birka för att fira vår årsdag, men vi hade precis gjort ett namnbyte och inte hunnit fått våra nya idkort ännu så jag behövde boka av den gången.

Det här året har vi alla papper i ordning och jag bokade samma svit längst upp i fören på båten som jag bokade sist med. Klart att man måste kosta på sig lite när man firar sin 19årsdag! Nu hade vi inte möjlighet till hundvakt förrän den 13 maj, så det fick bli det datumet. Martins snälla bror bor över hemma hos oss då med våra djur vilket möjliggör resan!

Jag valde avsiktligt ingen partybåt med en massa nattklubbar och berusade galningar utan valde avsiktligt att åka en måndag istället med dansbandsmusik för jag inbillar mig att passagerarna är lugnare då. 😉 Sviten har även Roomservice och vi har bokat på en BBQkryssning dessutom.

Nu hoppas jag att ingenting händer eller att någon av oss blir sjuka så jag behöver avboka den här gången med. Fram till att jag verkligen ligger i den där sviten kommer jag inte känna mig säker på att vi verkligen åker iväg! Jag vill bara vila, chilla, slappna av, äta gott och tillbringa egen tid tillsammans med min man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.