Loading...
Vandra med hund

Sörmlandsleden, 4 timmar, 15 km!

Det finns inget bättre än en varm solig vårdag, en ledig eftermiddag och en hund som klarar av att gå. Jag gick och bar på ett blodigt köttben till hunden för att hon skulle ha en liten uppmuntran när vi kom halvvägs. Det var bara att mata på kilometer efter kilometer. Det är så trist att ingen annan hundägare vill gå riktigt bra långpromenader. Det finns ju inget bättre för en hund att använda hela sin kropp som den är anpassad för att göra.

Jag visste redan när jag gick in i skogen att vi inte hade någon som skulle hämta oss i andra änden. I vanliga fall brukar jag bara gå just den här turen när min man finns tillgänglig så han kan hämta mig. Dock hittade vi en busshållplats när vi kom ut ur skogen men insåg att bussen till Gullmarplan skulle dröja och med alla kringelkrokar innan den skulle komma fram skulle det ta betydligt mycket mer tid än jag hade i anspråk. Vi tog en Uber hem istället!

Väl hemma lagade jag en köttfärs och potatisgratäng!

2 comments
  1. Jojje

    Ser underbart ut. Jag går gärna med någon gång. Jag har en ung hanhund (Scandinavian Hound) som skulle behöva träffa andra snälla hundar för bus och springa som en tok i skogen. Kan ofta på vardagar mellan 12-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.