Loading...
Vardagsliv

Våren är verkligen på väg!

För varje dag nu känner man att våren är på väg! Den sista snön har äntligen smält undan nu. Förra veckan var det fortfarande kvar några snöfläckar kvar, men nu börjar till och med lite krokus komma här och var.

På landet är det ungefär en månads eftersläpning vet jag sedan tidigare år. Jag ser genom webkameran att det fortfarande är snö kvar på tomten där, men att det finns fläckar utan snö. På onsdag i nästa vecka åker jag till Grantorp och fyller på mat till de vilda djuren. Planen är att stanna där över natten.

Visst vill jag vara där en längre tid men rådjuren bor ju mer eller mindre på tomten så jag vill inte störa deras fria liv på gården.


Kanadagässen har anlänt hit nu och det är ett tydligt vårtecken! Visst skräpar de ned rejält med sin avföring men de är fina att se på.


Neo och Doris hade varsin tid hos kiropraktorn på måndag, men jag har lyckats att göra illa mig i nacken och skulderbladen, och går promenader med liniment i ryggen just nu för att få en bättre blodcirkulation där. Det kan hända att bara en av hundarna får gå till förmån för mig.


Jag upplever Doris som lite stel ibland, så det är nog hon och jag som går till kiropraktorn och blir fixade. På onsdag tänkte jag och Margona långvandra men utan mina hundar. De ska få lite avlastning är det tänkt.


Det är vackra solnedgångar här från vardagsrummet. Jag försöker göra allt för att få en bättre hälsa men det går långsamt. Men det måste gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.