Loading...
Vandra med hund

Uppfriskande vandring runt sjöarna i Nackareservatet!

Idag var det en riktig vårdag! Med begynnande pollenallergi tog jag och Doris en rejäl runda i Nackareservatet. Det var varmt, sol och vi hade mycket trevligt. Det som imponerar på mig och som jag inte hade förväntat mig av träningen på Sats, det är att jag känner mig så stark i kroppen och har bra flås. Idag gick vi väldigt mycket i kuperad terräng och klättrade och den här turen hade jag nog inte klarat av annars.

Jag hade inte med mig någonting att ha som mellanmål och stackars Doris hade bara en liten torkad oxstrupe med sig som snacks. Om det här fina vädret håller i sig och vi får en början till varm vår kommer jag se till att vi är bättre rustade för rejäla vandringar framöver. Det vore också trevligt att få lite sällskap i skogen men det är så få personer som vill gå riktigt långa vandringar även bland andra hundägare.

Jag har verkligen levererat idag för när jag hade kommit hem ifrån skogen och ätit en bra wok följde jag med Martin till gymmet och körde mitt andra pass för den här veckan. Mer om det i ett inlägg imorgon!

Nedan är en bildbomb ifrån idag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.