Loading...
Hund i Hammarby Sjöstad

Underbara Hammarby Sjöstad

Man blir förälskad i det här området varje gång man tar en promenad. Trots att vi har bott här i över 8 år så blir man alltid lika tagen av atmosfären, bryggorna, vattnet, vassen och alla olika unika hus. Ibland lämnar jag inte Sjöstan på flera veckor för allt jag behöver finns inom närområdet. Hundpromenaderna gör mig alltid på så gott humör eftersom det är så fina vyer överallt. När jag har tid tar jag färjan över till Södermalm eller in till stan. Det är också ett stort plus att Nackareservatet är precis runt knuten. Nu den här veckan är svanarna i centrum, kanadagässen börjar komma tillbaka, och Sjöstadsbävern är tydligen synlig väldigt mycket. Jag har sådan otur för jag har ännu inte lyckats att se den. Nästan varje vecka är det någon som har fotat eller filmat den och det finns gott om bilder och video i vårt lokala forum. Jag ska snart börja smyga senare om kvällarna i närheten av dess bo.

Det är så mysigt att Doris kan simma och bada på så många olika ställen längst vattnet. Det kommer hon att uppskatta när den riktiga sommarvärmen slår till!

På hemvägen hittade vi en storpudel, en hanhund som hon lekte och dansade med en stund. Det är lätt att vara hund här eftersom det är så många cafeér, restauranger och butiker som är hundtillåtna. Nu har båda hundarna lärt sig att vi kan köpa glass på Pressbyrån så dit drar de mig nästan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.