Loading...
upplevelserVardagsliv

Spontant inhopp i mässmonter för Ballongbud.se i fredags!

Jag tycker om spontanitet! Mycket av mitt liv är inrutat och jag trivs väldigt väl med att ha det så med. Man hinner med så mycket mer om man har en bra planering som grund. Jag har en vän, Therese, som är egen företagare inom en så rolig nisch som event. Allt ifrån ansiktsmålning till simmande sjöjungfru på barnkalas till att göra ballongdjur eller .. hon har liksom inga begränsningar och är superproffsig på det hon gör.

Jag lärde känna Therese då jag hade en del mässmontrar genom Föreningen Hittehund och hon generöst erbjöd sig att sponsra oss genom att ansiktsmåla barn på olika hundmässor och event. En småföretagare som ändå sponsrar djurskydd, det är värdefullt! Jag vet hur hårt Therese har slitit genom åren hon har byggt upp sina olika verksamheter och företag och eftersom hon har ställt upp för mig så enormt många gånger hörde jag av mig direkt när hon efterlyste någon som kunde avlösa henne i en mässmonter för Ballongbud.se.

Montern

Hon hade blivit tillfrågad med bara några få dagars varsel om att göra ballongdekorationer till mässan Bröllopsfeber samt även att konstruera ett flygande släp på en bröllopsklänning, ett släp som hölls upp av heliumballonger…. Nu hade hon en mässmonter på Bröllopsfeber och ville bli lite avlöst så hon kunde nätverka lite med andra utställare. Therese startade upp med sin första verksamhet, där hon erbjöd snabba proffsiga ballongbud, men sedermera har hon även CoolEvents som erbjuder tjänsterna live. Hon ligger dessutom betydligt bättre i pris om man ska jämföra vad man får för pengarna när det kommer till proffsiga barnkalas.

Jag som har jobbat för eventföretag är ju van vid att bara läsa in mig på en produkt och sedan berätta om den för andra. Eftersom jag känner till en hel del om vad hennes företag kan göra gick det bra att få lite snabb information riktat mot bröllop och bordsdekorationer och sedan var jag snabbt igång med att socialisera med mässbesökarna.

Jag hade inga problem med att tala mig varm för Therese produkter och berätta vad hon kan åstadkomma eftersom jag bara kunde tala sanning. Hon kan ju skapa precis vad som helst av ballonger, och snabbt går det med!

Vid slutet på dagen kunde jag även gå runt lite själv och kika på de andra montrarna och man blev verkligen inspirerad till att gifta sig på nytt. Alla dessa kära söta par som gick runt och planerade för sin stora dag, alla vackra brudklänningar, modevisningar och hela atmosfären och stämningen var så genuint fantastisk. Övriga utställare var fantastiska de med, otroligt trevliga människor som hade olika saker att erbjuda.

Hann även ta en del obligatoriska selfies, jag har aldrig tagit ballongselfies tidigare! 😉 Hur som helst, jag hade en trevlig dag även om det var helt spontant och oväntat. Mer sådant skulle jag behöva i livet. Jag är alldeles för bra på att leva inrutat och planera in aktiviteter jättelångt i förväg men är sämre på att vara spontan numera! Det skulle jag behöva jobba på!

Avslutningsvis vill jag berätta att det här är absolut inget sponsrat inlägg. Dock vill jag pusha ännu lite mer för Therese och CoolEvents. Hon har många strängar på sin lyra. Hon sjunger dessutom väldigt bra. Om jag hade ett barn som fyllde år till sommaren skulle jag ABSOLUT boka ett coolt sjöjungfruparty i en simhall eller på en strand med Therese. Jag tror inte så många kids kan skryta med ett sådant party? Eller varför inte låta ett vuxet födelsebarn få en enorm skulptur av ballonger i present, till hen som har allt? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.