Loading...
träning

Köpte 50 PT-pass med personlig tränare på SATS – Kommer dö av detta!

1/50.
Jag har köpt 50 PT-pass på Sats.
Egentligen helt i onödan eftersom jag lever med ett livs levande PT, men nu valde jag att låta en främling träna mig eftersom jag annars skulle ha manipulerat mig ut från Sats ögona böj.
 
Jag valde 50 lektioner.
Jag var naiv.
 

Ont i hela kroppen har jag. Jag kan knappt sätta mig ned för att kissa, om mindre sätta mig på en köksstol. Det var 60 minuter non stop träning och min kropp känner nu av muskler som jag inte visste fanns. Eller rättare sagt, det är inga muskler det är gäddhäng.

 

 
Jag tänkte innan, att coolt, nu gör jag som Madonna, låter någon annan träna en. Jag glömde bort den lilla detaljen att det är ju JAG SOM SVETTAS, inte PTn.
 
Om min make hade gjort det här med mig hade jag aldrig mer gått tillbaka dit. Nu är nästa pass på torsdag och sedan stadigt redan bokade tider två kvällar i veckan. Jag tycker inte att det är det minsta roligt. Men trots min alltigenom negativa attityd lyckas den här människan, Christer, få mig att göra x antal repetitioner vid varje grej trots att jag inte förmår mer än några repetitioner på de lägsta vikterna. Min man har ju burit allt under alla år.
 
Nu har jag köpt PT-pass för 25 000ich eftersom jag var trött på att vara svag.
Jag hatar gymmiljö.
Jag hatar människor.
Jag hatar snobbar i moderiktiga gymkläder.
Jag hatar vältränade tjejer.
Det är en sabla massa saker som jag hatar.
 
Jag hatar PTn med. Honom hatar jag nog mest. 🙂 Han som med ett leende på läpparna säger “in med bröstet, höj blicken, känn skulderbladen” och liksom lotsar mig genom tortyren och som föser mig mellan attraktionerna så jag knappt hinner sippa på min saft. Han är jättetrevlig och har humor, han hade det iallafall tills vi startade denna första session. 
 
Eftersom jag känner mig själv så jäkla väl valde jag att köpa 50 pass med en personlig tränare. Om jag INTE hade gjort det hade jag aldrig gått dit mer än en gång. Nu kommer jag vara så snål att jag kommer gå dit för att få valuta för pengarna så jag kommer gå till Sats 50 gånger i mitt liv.
Jag kommer inte att gilla det.
Jag kommer aldrig tycka att det är roligt.
Jag har insett att det kommer göra ont, vara tråkigt och att det inte kommer att bli lätt.
 
Men jag kommer göra det. Jag kommer stå ut.
 
Nu har jag investerat i min egen kropp, min egen framtid och nu när PTn börjat gå igenom mina rörelser och min kropps extrema begränsningar för att jag är så stel, inser jag ju hur stora behov jag egentligen har.
 
Jag vågar inte skrika rakt ut till en främmande människa att jag hatar honom. Om jag hade gjort denna grymma träning med Martin hade jag bara stuckit mitt i och snäst “Det här är din hobby den kan du utföra helt själv” och sprungit därifrån.
 
Det kan jag ju inte göra med den här PTn.
 
Efter det här första passet skulle han prata om hur jag upplevde passet och jag bara snäste nåt som. “Prata inte om det, prata inte med mig. Inte alls”
 
Han har varit med förr och tycks ha livserfarenhet så han tog det.
 
Vid gud. Man ska vara med om mycket.
 
Nu ska jag, och min stela kropp som gör ont överallt utom i pannan och i fötterna gå till sängs.
 

Jag hoppas, vid gud så jag hoppas, att jag inte kommer ha ännu ondare imorgon för då kommer jag inte klara av en vandring i Nackareservatet.

3 comments
  1. Jag kämpar på Sats -

    […] Sjöstaden! Recept på gudomligt mör fläskfilé med basilika! Frisk luft och fyrbenta vänner! Köpte 50 PT-pass med personlig tränare på SATS – Kommer dö av detta! Spontant inhopp i mässmonter för Ballongbud.se i fredags! Saftiga fetaostbiffar med timjan, […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.