Loading...
Foto

Ny bisyssla, som fotograf för bildbyråer

Jag har genom åren tagit ofantligt mycket bilder genom Hittehund. Har hela hårddisken full med bilder på hundar och då jag använt systemkameran när jag har fotograferat dem är de i hög upplösning. Nu öppnades det en möjlighet att börja arbeta med bildbyråer där jag lägger upp mina fotografier. De som köper bilderna är tidningar, reklambyråer företag och liknande. Jag sitter och registrerar mig hos olika bildagenturer för att få ut mina bilder nu. Tex Shutterstock, iStockphoto, 123royaltyfree, Fotolia och Bigstock.


Besök gärna min sida hos Shutterstock som kommer att fyllas på med alltfler bilder. Jag har inte tillgång till mitt stora bildarkiv eftersom jag lämnade min andra Imac på landet.
Länk: https://www.shutterstock.com/sv/g/MissLeijd


Min nya Imac kom idag! Det märks att jag köpte till extra minne för den är blixtsnabb och jag kan ha många program öppna samtidigt. Så skönt att äntligen sitta och jobba vid en dator som är snabb och har både bättre grafik och ljud än min tidigare.


Jag väntar även på en Iphone 11 Pro som släpps om några dagar. Den har så bra kamera att jag kommer kunna sälja bilderna som jag tar med den med.

Det är vår bröllopsdag den 14 september så maken kom hem med en sagolik blombukett och en princesstårta! Magin finns där fortfarande. Vi kommer fira 20 år tillsammans i vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.