Loading...
Pyssel

Målarböcker för vuxna – att färglägga helt i onödan – KUL!

45 år gammal har jag upptäckt något i livets svåra dalar som får mig mer avkopplad än att gå ut i naturen på mina eviga strövtåg med hundarna och kameran. Jag har gått ett gigantiskt kliv tillbaka eftersom jag slutade att rita/färglägga/skapa/vara kreativ med något i handen i de äldre tonåren. Nu har jag fått en ny kärlek i mitt liv, och det är skönt att bara göra något, totalt onödigt, något som inte är ett måste och utan krav på sig att det ska bli bra.

Jag som har som mitt livs dilemma att jag inte tar mig för någonting som jag inte kan bli bäst i, men med en MÅLARBOK är temat och teckningen redan förvald. Det enda som jag bidrar med är färgläggningen. Detta är något som jag uppskattar. Det ger mig en frihet och möjlighet att skapa inom gränser.

Det bästa är att jag har upptäckt en helt ny värld. Jag köpte en målarbok på Pressbyrån efter att ha tvekat då jag tyckte att den var dyr. Sedan när jag upptäckte hur meditativt det kändes att fylla den med färg insåg jag att Bokus mfl hade en hel arsenal med målarböcker. Eftersom fjärilar är något av ett favoritmotiv för mig har jag ikväll beställt en målarbok där huvudtemat är just fjärilar.

Det finns även så många andra målarböcker som jag vill köpa men tänker beta av en i taget. De är också billiga, ifrån 59 kr upp till 139 kr, men de består av ofantligt många sidor så de räcker ju långt. Jag som är så högpresterande i min vardag njuter nu av att göra någonting som är helt onödigt. Jag blir också trött av det, känns som att ha suttit med en självdeklaration när man är klar med att färglägga en sida.

De är även fina presenter att ge bort.

Lycka till med Din målarbok, för jag är rätt säker på att du kommer att vilja köpa din första målarbok när du går in på Bokus! 🙂 Jag tipsar bara om saker och tjänster som jag själv använder mig av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.