Loading...
Vardagsliv

Lugna dagar på landet!


Det här blogginlägget är sponsrat av Vetzoo som är min samarbetspartner här i bloggen. Jag har beställt ifrån dem ända sedan de startade och jag förstår inte att fysiska zoobutiker går runt längre eftersom man inte längre behöver släpa på foder eller kattsand om man inte vill. Om du väljer att klicka på bannern ovan och handla du med får jag en viss procent på ditt köp och den inkomst jag får genom sponsrade inlägg gör att jag har en lön för att blogga. Jag väljer enbart samarbetspartners som jag själv använder och kan rekommendera.


Det är så skönt här på landet. Lugnt och trivsamt. Min man vill inte börja jobba om en vecka och drabbas av vardagsstressen. Jag som kan jobba här så länge jag har internetuppkoppling kommer ju stanna här såklart. Djuren är nöjda även om långpromenader uteblivit då de inte kan gå ut i de höga temperaturer det har varit på sistone, men nu ska det bli svalare och vi kan gå ut i skogen igen!

När jag är ensam på landet ser jag till att Dexterkatten inte får gå ut dagtid då han lurar på vildfåglar och ekorrar. Martin har behövt vädra på nedervåningen för tt få huset svalt vilket har gett Dexter en oväntad frihet och fåglarna har därför decimerats…


Det här är min utsikt ifrån arbetsrummet. Det är väldigt lite fåglar jämfört med tidigare år. Mitt paket ifrån Naturbokhandeln med metallringarna för fågelholkarna är på väg och jag beställde 18 ringar och jag hoppas min man hinner med att snickra 18 holkar med! Vi har många träd med plats för holkar!

Hundarna har en stor frihet här, vissa tar sig mer friheter än andra! 😉


Min man har sina hobbies, jag tycker det är skönt att han inte har byggt eller haft en massa sysslor för sig på gården utan kunnat vila han med.


Gårdens liljor blommar och de liljor jag planterade i höstas är på väg att komma i blom de med. Som planerna ser ut nu kommer jag bara vara i Stockholm någon vecka i slutet av augusti sedan kommer jag tillbaka till landet igen, med en resa till Polen i början av oktober. Jag kommer jobba väldigt mycket under både augusti och september och det känns jätteskönt att kunna fokusera på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.