Loading...
Vardagsliv

Hundlivet på landet….


Dagens sponsor i bloggen är Granngården, en butik där jag handlar en hel del själv!
Livet på landet är fritt.
Här får de verkligen vara hundar! Dörren är öppen för det mesta och de går in och de går ut. Det är skönt när det är regnigt väder att slippa koppla dem och dra dem upp till parken när vi är i stan, här kan man bara vänta tills det blir ett uppehåll i regnandet.


Neo börjar bli allt mer grå i uppsynen men han är väldigt pigg. Det är krut i honom!


Doris är i fantastiskt god kondition hon med även om Neo är mer på g när det kommer till långa vandringar.

Vi trivs så fint här. När jag tittar ut ifrån mitt arbetsrum ser jag vildfåglarna och jag har fortfarande många domherrar som kommer hit. När jag är här själv släpper jag aldrig ut bengalkatten dagtid eftersom det är så mycket jakt i honom. När Martin har varit här och det varit varmt har han varit slapp med det och haft alla dörrar öppna för att vädra. Resulterade i att Dexter har dödat två ekorrar som Martin hittade. När han såg deras döda kroppar med ögon som sov kände han nog att det verkligen var allvar att hålla katten instängd. Nu har jag åter en bengal som skriker högljutt hela dagarna och vill komma ut, och döda.


Nu ska jag sova. Imorgon ska det inte regna på hela dagen och vi ska ta en långpromenad, förmodligen tar jag båda hundarna med mig! Det gäller att ta tillvara på det sista av sommaren?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.