Loading...
Vandra med hund

Åskan tog vår router!

Det börjar komma fram mer och mer gula kantareller som jag upptäcker under mina hundpromenader! Jag har inte plockat några ännu men ska försöka hitta en lucka utan regn och plocka av innan vi åker till Stockholm över några dagar. Jag vill plocka till Camilla som har ställt upp och vattnat palettbladen i en evighet! 😉

Vi hade lite otur med åska som inte syntes i väderprognosen. Plötsligt sa det bara boom och det blixtrade från vårt jack. Sedan hade vi inget internet. Vi pratade fram och tillbaka hur vi skulle göra eftersom jag är beroende av internet för att kunna sköta mitt jobb. Men det gick att lösa genom en tur först till Ludvika och sedan till Borlänge där ett nytt modem med router införskaffades. Som tur var kunde man få igång internet med ny utrustning, annars är det vanligt att man måste få ut en servicetekniker och då kan det dröja.

Jag har börjat gå en ny runda som är 10-11 km beroende på hur många avvikare jag gör. Hundarna kämpar på och jag lyssnar på musik eller på en pod.

Doris är tacksam över alla vattendrag utmed vägen som hon dyker ned i.

Hon är helt beroende av vatten och dricker som en pelikan! Skogens höga träd ger mycket skugga med så hundarna klarar långpromenader mycket bra.

Jag ska under besöket i stan hämta hit min stora systemkamera så att jag kan bjuda på lite roligare bilder. Mamma ligger på sjukhus och trots att min syster bor 10 minuter ifrån sjukhuset är det jag som ställer upp och åker 25 mil för att komma dit och hjälpa till. Story of my life!

Det är rätt mycket regn i Bergslagen och Dalarna just nu men jag försöker pricka in de timmar som vi har uppehåll och powerwalka.

Ljungen lyser upp i naturen och det känns inte som höst ännu. Jag har inte plockat vare sig blåbär, hallon eller lingon. När jag är ute och går äter jag hallon rätt i munnen men jag är dålig på att plocka med mig hem. Det blir bra att tvätta en del i stan och fixa naglar och fransar. Men snart tillbaka hit till skogen där jag trivs bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.