Loading...
Hundaktivering

Hundkurs

I all hast stresskörde vi till hundkursen idag. Jag har jobbat för mycket för att ha tid för en kurs en gång i veckan. Därför brukar jag hoppa på endagskurser istället. Det var bara två andra deltagare på kursen och två instruktörer. Instruktörerna var rätt så nyutbildade. När man är van vid att gå kurser och se hur Carina Persson på Hundklok tränar och instruerar finns det ju ingen som går upp mot henne. Men det är viktigt att komma iväg med Doris på lite hundkurser. Bra för relationen och man bondar väldigt bra. Naturligtvis kunde hon allt vi skulle gå igenom på kursen och lite till, men det är inte det som är det viktiga. Även om det bara var två timmar var hon trött redan i bilen på väg hem.

Det går lysande med vår uthyrning av torpet. Nu är 6 veckor bokade under sommaren, och fler förfrågningar trillar in varje dag. Hittills har alla varit hundägare. Det är de som förstår hur fantastiskt torpet är. På kvällen gjorde Martin yoga, och jag har jobbat.

Imorgon ska vi hämta en hyrbil och åka och kika på bilar. På kvällen har vi bestämt möte med en kille som har en Volvo XC90 och det är den vi är mest intresserade av, om det inte dyker upp en lämplig Jeep Grand Cheokee inom rimligt avstånd.

På tisdag ska Doris till veterinären och ta bort sin utväxt och fixa tänderna samtidigt. Jag hostar fortfarande men ska försöka börja jobba igen på tisdag. Jag behöver sitta i telefon hela dagen då på jobbet och just nu funkar inte det. Ikväll försökte jag läsa in långa texter genom att använda diktafonen på min Imac men jag tappar bara luften. Jag ska se imorgon om det finns en läkartid nu igen. Det funkar inte snart att hosta på det här viset.

Jag vill cykla! Vågar inte pga hostan…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.