Loading...
Hundaktivering

Härlig dag i skogen!


Ska nog ta några rundor på solarium snart. Ajabaja inte bra, jag vet. Men jag känner mig så hålögd och trött nu när det börjar att bli höst. Det blir inte bättre att jag har mörka skuggor under ögonen. Jag är fortsatt trött men skogen gjorde mig väl idag.

Lugn morgon, jobbade en liten stund innan jag och Doris begav oss ut i Nackareservatet. Vi passerade den hundvänliga Pressbyrån där hundar är välkomna in, där jag lyckades hålla kopplet tillräckligt kort för att hon inte skulle ha räckvidd nog att kasta sig fram och stjäla korv från en man med barnvagn. Köpte två drickor med mig ut och försökte gå.

Det var 8 grader och just den här årstiden är så himla svår att klä sig inför. Jackan kändes svampig och blev snabbt för varm. Jag gick med den öppen och kände att den begränsade mig och irriterade mig samtidigt. När jag gick ut i skogen hade jag en tanke om att vara ute i 4 timmar ungefär men då jag var för varmt klädd tackade jag tacksamt emot några timmar senare när Martin ringde och frågade om vi ville bli hämtade.

Lite friterad kyckling och yakiniki senare blev det en sväng på Mio och några sportbutiker där jag efter lite letande tror att jag hittade något mellan en fleece och en riktig jacka. Jag går ju så snabbt när jag är ute i skogen och de flesta jackor fångar upp värmen och jag får näst intill kondens innanför kläderna. Nu köpte jag något som jag tror funkar i några veckor innan det blir för kallt, plus en underställströja och ett par fodrade joggingbyxor. De från förra året är fulla med noppor och kliar.

Sedan åkte vi till Plantagen och införskaffade stora växter. Hem och fortsatte att jobba en stund. Medan Martin gick till gymmet gjorde jag en ugnsgratinerad falukorv och kokade potatis vilket föll i god jord när han hungrig kom ifrån gymmet. Nu ska jag faktiskt knyta mig, ska ut med hundarna före frukost medan min man dammsuger. Bra arbetsfördelning!

Jag kan även lagom till lön genom mitt samarbete med Lindex erbjuda mina läsare en rabattkod som bara gäller fredag 26 oktober. Prova friday43 så får du 25 % på ett köp. Gäller även reavaror! Gäller endast 1 köp. kan inte kombineras med andra rabattkoder. Jag hade handlat om det vore så att jag använder något annat än sportkläder just nu. Men för vanliga människor som klär sig i annat än kläder som andas är det ju ett bra erbjudande! 😉

Här är en bildbomb med Doris. Jag avrundade vår vandring med lite balansövningar så hon fick förtjäna alla köttbullar som var kvar i min nya axelremsväska som jag stulit från min man. Hon var glad och tacksam att få slippa gå och bara posera och tjäna köttbullar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.