Loading...
Vardagsliv

Halvkrasslig men vad gör det när man har Tradera? ;)

Idag när jag vaknade och trodde att jag skulle gå sörmlandsleden vaknade jag med huvudvärk och under dagen blev jag även illamående och kräktes. Jag var hemma istället för jag vill inte utmana ödet och bli sjuk. Jag vet inte om jag går ut i skogen torsdag eftermiddag istället, får se hur jag mår när jag vaknar för jag känner mig varm och har säkert något som står redo att bryta ut i kroppen.

Men vad gör det när Tradera finns? Nu med plusgrader kan jag åter igen köpa skott av palettblad utan att de fryser på posten. Det räcker inte med de två krukväxter jag köpte i blomsteraffären igår, jag vill ha fler färger, varma färger och jag vet att i sommar kan jag även ha dem ute så de får riktig sol. Jag måste säga att de tre växtlamporna jag har över mina krukväxter verkligen levererar! Det är magiskt att ha växter som har fina färger och som växer med rekordfart av stödbelysning under vintern.

I mitt arbetsrum har jag nu fem olika palettblad, i sovrummet två och i vardagsrummet fem. Och fler är på väg med posten! Det som är besvärligt är att jag sätter nya exemplar i karantän för säkerhets skull och snart har jag inte tillräckligt med fönster för mina blommor!

Nu om några veckor till Valborg har jag och Martin varit ett par i 19 år. Vi funderar lite över hur vi ska fira den dagen. Det står mellan en lyxsvit på Birka Princess om vi lyckas ordna hundvakt eller en semester i Spanien. Fortsättning följer om det.


Vi har alldeles för mycket vin och likörer hemma så det är bra att Margona kommer hem ifrån sin senaste resa snart så det kan bli mindre flaskor hemma. Jag köpte vinet bara för att flaskorna var så vackra utan en aning om hur de smakar när man öppnar dem! Vi är så usla på att dricka alkohol att jag tror att de har stått sedan julafton! 😉

Ikväll åkte jag iväg och fixade och fyllde på mina fransar hos fransstylisten det är därför jag ser bättre ut än jag känner mig. Hon är magiskt duktig. Jag hoppas att jag känner mig bättre imorgon men det är tveksamt eftersom jag har feber nu tror jag. Ska försöka rassla iväg till gymmet till min PT på kvällen så jag borde kanske vila på dagen så jag klarar den strapatsen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.