Loading...
träningVardagsliv

Bort med skräpmaten och in med rutinerna :)

Trots att jag har börjat träna på gym har jag gjort det under de värsta förutsättningarna. Jag har inte orkat laga mat hemma utan det har blivit väldigt mycket onyttig skräpmat. När det inte blivit måltider ute har jag för att spara tid och energi köpt Dafgårdslådor. Jag har ju känt det i hela kroppen att mathållningen varit usel.

Idag fick jag nog. Jag hade ett samtal med min PT på Sats och han såg rätt chockad ut över att jag under tiden vi hade tränat hade gått upp 5 kg av att kombinera det med skräpmat. Jag berättade även för honom att jag själv hade fått nog nu. Direkt efter träningspasset åkte vi till Ica Maxi och handlade. Jag gick in själv med en vagn eftersom Martin har så ont i ryggen. Jag fyllde denna vagn med bra råvaror som kyckling, köttfärs och fläskfile och en massa olika grönsaker. Handlade hela tiden med olika rätter i huvudet som jag skulle skapa av maten.

Jag mådde så himla bra i kroppen när jag började laga alla mål hemma och när jag endast åt hemma och vägrade att äta ute. Jag tänker komma tillbaka till den tiden för det går inte längre att leva på dålig mat. Det känns kontraproduktivt att träna då även om jag blir starkare. Idag var det ett inte så svettigt pass men tungt pass i olika maskiner för ben, armar och bröst. Jag hade lite svårt att gå i trapporna hem ifrån gymmet men har börjar att vänja mig vid det nu.

Egentligen borde jag börja jobba så fort jag vaknar imorgon men hela min kropp skriker efter en bra långvandring. Jag ska rota upp min egen ryggsäck eller så får Doris bära. Vi ska gå Sörmlandsleden. Först därefter kan jag tänka mig att börja jobba imorgon.

Idag hade jag en träff med min väninna Renee och var runt i Liljeholmens centrum. Jag hittade två palettblad på blomsterhandeln där som jag fick med mig hem. Tog även en kort sväng in till Panduro där jag köpte färg och penslar till att måla fler fågelholkar. Det visade sig att tjejen i kassan satte sitt huvud nära mitt och utbrast “Christine!”. Jag kände igen henne skarpt men kunde inte komma på, då hon berättade att det var Emelie, jag hade ju omplacerat hennes hund Lasse. Jag hade inte träffat henne på säkert 3 år så det var ju inte konstigt att min hjärna inte kunde komma ihåg vem hon var. 🙂

Den här veckan tänkte jag gå till min lokala djurbutik som även är hundfrisörer och tigga lite hundhår. Jag såg världens sötaste film på en ekorre som samlade hår för att klä sitt bo med. Jag hade ju tänkt raka ned min långhårskatt och lägga ut pälsen på landet men nu känns det som om jag vill ha ännu mer hår. Det ska ju räcka till så många holkar. Man kan samla håret i bollar och lägga det i samma matare som man har talgbollar i och sedan kan fåglarna plocka själva det de vill ha.

I mina tankar är jag redan på landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.